Hyundai KONA - tulossa myös täyssähkönä!

 Hyundai Kona design1000x442

 

Ole rohkeasti erilainen.

Parasta on, kun pääsee itse valitsemaan ja vaikuttamaan, kulkemaan omia teitään. Se on myös Konan henki, moderni ja yksilöllinen. Vaikuttava yhdistelmä tyyliä, suorituskykyä ja huipputeknologiaa. Tutustu Hyundai Konan maailmaan ja tee omat valintasi. Myös värien ja varusteiden suhteen, Konan varustetasot ovat Comfort ja Style.

Hyundai Kona 800x350

Sinun valintasi. Sinun autosi.

Sovita Hyundai Kona persoonalliseen tyyliisi. Suunnittele Color pickerillä oma Kona-versiosi: valitse rohkeasti ulkoväriksi vaikka raikas vihreä (Acid Yellow) tai kirkas oranssi (Tangerine Comet). Uskalla erottua.
Kun valitset Style-varustellun Konan, voit valita valita myös mustan katon ja ulkopeilit sekä sisätilaan omaan tyyliisi sopivan värin.

Hyundai Kona 2017 shineinfo 1000x290

Sinun kuvasi. Sinun autosi.

Itsevarma ja ainutlaatuinen Kona näyttää suuntaa. Täysin uusi Hyundai Kona on suunniteltu herättämään huomiota ja nostamaan pulssia. Katse kiinnittyy rohkeaan ulkoasuun, muhkeisiin muotoihin, tyylikkäisiin LED-valoihin ja yksityiskohtiin, jotka korostavat Hyundain SUV-mallien DNA:ta.

Sellaisena kuin haluat.

Erityistä huomiota ovat saaneet myös täysin uuden Konan yksityiskohdat. Hienostunut tunnelma ja mukavuus on luotu laadukkailla materiaaleilla. Style-varustellun Konan sisätiloihin saat persoonallista tyyliäsi, kun valitset nahkaverhoillut istuimet ja mieluisimman neljästä tehosteväristä. Kaikkiin värivaihtoehtoihin on yhdistetty musta katto ja istuinverhoilu.

Hyundai Kona 2017 interior harmaa 1000x448

 

Katso myös lyhyt video!

 

 

Hyundai KONA hinnat

1.0 T-GDI 6MT Comfort 21 990€

1.0 T-GDI 6 MT Style 24 900€

1.6 T-GDI 4WD 7DCT-aut. Comfort 29 990€

1.6 T-GDI 4WD 7DCT-aut. Style  32 990€

 

Kona electric – Hyundain ensimmäinen täyssähköinen kompakti-SUV Euroopassa

Täysin uusi Kona electric on Hyundain ensimmäinen täyssähköinen kompakti-SUV Euroopassa. Tässä persoonallisessa uutuudessa yhdistyvät vakuuttava toimintamatka puhtaasti sähköllä ja SUV:n monipuolisuus.

 

kona shk

Erottuva ja yksilöllinen

Kona electricin itsevarmuus ja ainutlaatuisuus saavat tämän uutuuden erottumaan joukosta. Täyssähköisestä voimalinjasta ylpeänä viestivä suljettu etusäleikkö ja Kona-malliston kaksitasoinen led-valojen muotoilu antavat Kona electricille helposti tunnistettavan ilmeen. Kona electricin voi sovittaa omaan tyyliin 7 vaihtoehtoisen ulkovärin ja 3 kontrastivärikaton värivalikoimasta. 17 tuuman alumiinivanteet viimeistelevät kokonaisuuden. Tämä kompakti SUV tarjoaa myös erinomaiset tilat moneen menoon.

Katso video!

 

Lue lisää KONA Electric

Ota yhteyttä Mikko puh. 0440 219 000, Matleena puh. 0440 219 001