Hyundain takuu 5 vuotta ilman kilometrirajoitusta

Hyundai takuu 280x122

 

Takuu

Hyundai takuu* on viisi (5) vuotta ilman ajokilometrirajoitusta henkilö-, maasto- ja tila-autoille, kun autoa huollatetaan valmistajan- ja maahantuojan julkaiseman Suomessa voimassaolevan huolto-ohjelman mukaisesti alkuperäisillä tai alkuperäistä vastaavilla varaosilla.

*Hyundain viiden vuoden takuu ilman kilometrirajaa koskee vain niitä Hyundai-ajoneuvoja, jotka alun perin on myynyt valtuutettu Hyundai-jälleenmyyjä loppuasiakkaalle, kuten takuuehdoissa esitetään.

Tieturva
– maksuton palvelunumero 08001 90069 päivystää kellon ympäri ja välittää apua tien päälle

Tarkastus
– vapaaehtoinen, maksuton kuntotarkastus määräaikaishuoltojen välissä

 

Hyundai on maailman viidenneksi suurin autonvalmistaja. Tehtaissaan eri puolilla maailmaa Hyundai noudattaa tiukkoja laatuvaatimuksia ja -stadardeja niin autojen kuin ympäristön suhteen. Tuotekehityksessä Hyundain tavoitteena on sekä ympäristö- että käyttäjäystävälliset autot. Lisäksi Hyundai haluaa huolehtia myös Hyundai-autoilijoista.

Hyundai-laadun vakuutena Suomessa on yksityiskäyttöön rekisteröidyille autoille myönnettävä viiden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta*. Takuu on autokohtainen, omistajan vaihdoksen yhteydessä takuu jatkuu ilman katkosta.

1.1.2011 jälkeen yksityiskäyttöön rekisteröidyille henkilöautoille Hyundai tarjoaa maksuttomat kuntotarkastukset, kerran kunkin määräaikaishuollon välissä (mallista riippuen 100 000 – 150 000 km tai 60 kk asti).

Jos liikenteessä sattuu vahinko tai tekninen vika keskeyttää matkanteon, Hyundain tieturva auttaa. Yhden puhelinsoiton päässä on saatavissa mm. hinausapua, sijaisauto tai hotellivaraus. Puhelinsoitto ja avun välitys ovat Hyundain palvelua, mutta välitetyistä palveluista laskutetaan tilaajaa.

Lue Hyundain takuuehdot täältä