Peugeot

Aloitamme Peugeot-myynnin tammikuussa 2019 ja olemme siitä todella innoissamme! Tällä hetkellä meillä ei vielä ole uusia Peugeot-malleja hallissa, mutta ilmoitamme kyllä heti, kun autot on Kurikassa. Peugeot-mallisto on monipuolinen ja erityisen mukavaa on päästä pitkästä aikaa tekemään uusien hyötyajoneuvojen kauppaa. Peugeotia tuo maahan Auto-Bon Oy.

Aloitettuamme Peugeotin maahantuojana 1,5 vuotta sitten olemme asettaneet voimakkaat kasvutavoitteet Peugeotille. Asiakastyytyväisyys on kasvun keskiössä. Peugeotin tuotevalikoima tarjoaa tänä päivänä erinomaista laatua ja runsaasti vaihtoehtoja niin yksityiseen kuin ammattikäyttöön ja voidaksemme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen, positiivisen kokemuksen, olemme rakentaneet jälleenmyyjäverkoston, jonka tiedämme sitoutuvan yhteisiin tavoitteisiin. Tiedämme jo nyt, että Saarakkala tulee olemaan meille merkittävä kumppani ja vahvistaa Peugeotin tyytyväistä asiakaskuntaa.” kommentoi Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Uudistuneessa Peugeot-mallistossa on muun muassa Vuoden Autonakin palkittu Peugeot 3008 SUV sekä seitsemänpaikkaisenakin saatava Peugeot 5008 SUV. Hyötyajoneuvopuolella mallisto pitää sisällään muun muassa uutuus nelivedon, Peugeot Expert 4x4:n, jossa kuljettaja voi valita auton käyttötavan taloudellisen etuvedon ja tehokkaan nelivedon väliltä aina tilanteen mukaan sekä vuoden alussa markkinoille tulevan, mutta jo nyt International Van of The Year –palkinnon saaneen kompaktin kokoluokan Peugeot Partnerin. Hyötyajoneuvoilla on aina 5 vuoden kilometrirajoittamaton takuu myös ammattikäyttöön ja myös taksikäyttöön rekisteröitäville autoille löytyy oma viiden vuoden takuu (5v/300 000km). Henkilöautoilla on 3 vuoden/100 000km takuu.

Sisältöä sivustolle tehdään parhaillaan.

TERVETULOA VUODEN ENSIMMÄISEEN VIIKONLOPPUNÄYTTELYYN 12-13.1.2019!

www.peugeot.fi

 

Peugeot BOXER

 expert iso

Lue lisää...

Peugeot 508 - silmiä hivelevä sedan ensiesittelyssä la 12.1- su 13.1

508

Lue lisää...

Peugeot 3008 - katso kampanja!

 3008

Lue lisää...

Peugeot Expert

Expert mallisto

Lue lisää...

Peugeot 5008 - katso kampanja!

5008 tiell

Lue lisää...

Peugeot 2008 - esim. bensa, automaattivaihteinen 21 530€

2008

Lue lisää...

Peugeot Rifter - muuntele tarpeidesi mukaan!

Rifter matkalla

Lue lisää...

Peugeot 308 SW -talvirenkaat 0€, korko 0,9% ei muita kuluja!

308 sw

Lue lisää...

Peugeot 208 - rahoitustarjous Signature-malliin!

208

Lue lisää...