Subaru Forester - X-line 2019

foresterxline my19

 

Todellinen lujuus on sekoitus vaatimattomuutta, voimaa ja joustavuutta. Foresterissa nämä ominaisuudet näkyvät myös vakavasti otettavassa, rohkeassa muotoilussa. Entistäkin särmikkäämpi ja tyylikkäämpi Forester miellyttää silmää elegantin tasapainoisella ulkomuodollaan, joka kuvastaa sen varmaa suorituskykyä.

Boxer-moottori ja symmetrinen neliveto

Harva katumaasturi toimii ajettaessa niin luotettavasti ja reagoi niin hyvin kuin Forester. Suurin syy tähän on konepellin alla: SUBARU BOXER moottori.

Hallinta tuo varmuutta, ja vakaus antaa uudelle Forester-mallille huomiota herättävää ketteryyttä. Subaru-mallit tunnetaan siitä, että ne lisäävät kuljettajan ajovarmuutta symmetrisen AWD-nelivedon vakauden ja ainutlaatuisen tasapainoisen SUBARU BOXER -moottorin ansiosta. Järjestelmä siirtää voimaa kaikille neljälle pyörälle ja parantaa auton hallintaa kaikilla teillä ja kaikenlaisissa ajo-olosuhteissa. Mallin sivuttaistasapaino ja käsittelytarkkuus ovat erinomaiset pitkittäisesti yhdistettyjen pääkomponenttien ansiosta, ja auton matala painopiste tekee ajamisesta erittäin miellyttävää ja hallittua. Ainutlaatuinen symmetrinen AWD-neliveto tekee auton käsittelystä poikkeuksellisen palkitsevaa ja parantaa ajoturvallisuutta.

 foresterxline my19 ext 5

Vaihteistot

Forester saavuttaa reagoivuudessaan ja tehokkuudessaan suorastaan innoittavan tason Lineartronicin avulla. Tämä ainutlaatuinen voimansiirto maksimoi polttoainetehokkuuden pitämällä moottorin käynnin optimaalisella kierrosalueella ja säilyttämällä voiman silloin, kun sitä tavallisesti menetettäisiin vaihteenvaihdossa. Uudet vaihteenvalitsimet pitävät ajon kevyenä, sulavana ja reagoivana siten, että tuntuma SUBARU BOXER moottoriin on tavallista suorempi. 2.0D- ja 2.0XT-malleissa Lineartronic käsittelee suurenkin väännöntuoton niin, että mekaaninen ääni on hiljainen ja ajaminen on sulavaa. Ohjelmoidut portaat vaihteistossa helpottavat varmaa voimansiirtoa kiihdytyksessä. Lineartronic on myös pituussuunnassa yhdistetty aktiivista voimanjakoa käyttävään nelivetoon, joka reagoi pito-olosuhteisiin säätämällä jatkuvasti voimanjakoa etu- ja taka-akselin kesken.

foresterxline my19 ext 3 

 

Sisätilat

Foresterin sisätiloissa kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia moderneista mukavuuksista – tilaa on runsaasti, ja sitä voi käyttää monipuolisesti. Foresterissa kaikki tarvittava on erilaisia tilanteita ja tarpeita varten sijoitettu ajatuksella juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Tilava, älykäs asettelu tekee tehtävistä yksinkertaisempia ja ajamisesta mukavampaa.

Forester sislt

 

Tien päällä oleminen ei tarkoita kaiken taakse jättämistä. Voit pysyä ajan tasalla asioista, koska intuitiivinen ja helppokäyttöinen teknologia ei vie huomiota olennaisesta. Forester pitää sinut tavoitettavissa ja menossa mukana kosketuksella tai puheäänellä ohjattavien tieto- ja viihde-, navigointi- sekä audiojärjestelmien avulla. Älypuhelin- ja iPhone-yhteyksien ansiosta kollegasi tai soittoluettelosi eivät ole koskaan tavoittamattomissa.

Forester sislt 2

Forester on aina valmiina pysymään mukana elämäsi käänteissä, olit sitten lähdössä suunnitellulle lomalle tai spontaanille vaellukselle. Leveään tavaratilaan mahtuu neljä suurta matkalaukkua tai vaikka tilaavievä harrastevarustus. Tehostettu takaluukku, leveät oviaukot ja matalat sivukynnykset helpottavat lastaamista ja lastin purkamista. Pitkien esineiden kuljettamista varten takapenkit voi taittaa 60/40-jaolla.

Forester takaloosteri

 

Subaru Forester X-line hinnat

2.0 CVT XL     36 916€

2.0 CVT XS    38 844€

2.0 CVT XE    43 088€

 

Subaru Forester

 Ota yhteyttä! Mikko puh. 0440219000 tai Matleena 0440219001