Subaru Levorg linjakas ja sporttinen

Subaru Levorg

 

 

On paikka, jossa suunnittelu ja tekniikka kohtaavat ja jossa muoto ja toiminnallisuus ovat tasa-arvoiset. Levorg on syntynyt juuri siellä yhdistäen käytännöllisen toiminnallisuuden ja silmää hivelevän estetiikan.

 

Sisätilat

Sisätila ei ole mikä tahansa auton sisätila, vaan sinulle suunniteltu viihtyisä ympäristö. Aivan kuin toimistossa, kotona tai muissakin tiloissa, joissa vietät paljon aikaa, voit olla tyytyväinen Levorgin sisätilojen pehmeältä tuntuviin, ajomukavuutta parantaviin materiaaleihin, joiden laatu kestää. Sisätilat huokuvat hyvää makua ja tyyliä – kuten muutkin valintasi.

Tekniikan pitäisi tehdä elämästä helpompaa, ei hankalampaa. Levorg yhdistää elämän eri osa-alueet ajomukavuuteen saumattomasti: viihde, tiedot ja yhteydet ovat aina käytettävissäsi unohtamatta kuitenkaan, että tärkeintä on turvallinen matkanteko. Levorg on suunniteltu täyttä elämää eläville aktiivisille ihmisille. Runsaat, muunneltavat tavaratilat riittävät urheiluun, harrastuksiin ja muihin aktiviteetteihin.

Subaru Levorg sislt

 

Eyesight järjestelmä

Kokonaisvaltainen turvallisuutta edistävä tekniikka on tärkeää Subarulle. Oleellinen osa tätä on peräänajojen estäminen, ja pyrimmekin varmistamaan, että onnettomuudet voidaan välttää. Tästä syystä olemme kehittäneet huippuluokkaisen EyeSight-kamerajärjestelmän. EyeSight-järjestelmän kamerat tarkkailevat tietä toisen silmäparin tavoin. Järjestelmän kaksi erinomaisella kuvantunnistuksella varustettua stereokameraa kuvaavat kolmiulotteista värikuvaa lähes yhtä tarkasti kuin ihmissilmä. Kahden kameran kuvien avulla muotoja, nopeuksia ja etäisyyksiä havainnoiva järjestelmä tunnistaa autojen lisäksi moottoripyörät, polkupyörät ja jalankulkijat. Kun järjestelmä havaitsee mahdollisen vaaran, se varoittaa kuljettajaa ja myös jarruttaa tarvittaessa onnettomuuden välttämiseksi. Ajoturvallisuutta tehostava EyeSight-järjestelmä avustaa kuljettajaa ympäristön tarkkailemisessa ja parantaa turvallisuuden tunnetta ajettaessa.

Tekniikka

SUBARU BOXER -moottoriperheen uusin jäsen, turboahdettu 1,6-litrainen suorasuihkutusmoottori, on tasapainoinen yhdistelmä tehokkuutta ja suorituskykyä. Suorasuihkutuksen ja TwinScroll-turboahtimen yhdistelmä lisää tehoa ja pienentää polttoaineenkulutusta, vaikka iskutilavuus on aiempiin sukupolviin verrattuna pienempi.

Subaru toi markkinoille täysin uudenlaisen nelivetoauton. Sen jälkeen käsitykset nelivetotekniikasta muuttuivat lopullisesti. Sama suuntaus jatkuu Levorgin uudessa Lineartronic CVT -automaattivaihteistossa. Herkästi reagoivan ja kevyen vaihteiston odottamaton tarkkuus ja ripeys ovat jotain ihan uutta.

Symmetristä AWD-nelivetoa arvostetaan maailmalla syystä. Vaativissa tieolosuhteissa, joissa muut autot ovat vaikeuksissa, neliveto parantaa hallittavuutta ja vakautta siirtämällä voimaa tasaisesti kaikille neljälle pyörälle. Edut käyvät helposti ilmi – hallittu mutka-ajo, erinomainen pito liukkaissa olosuhteissa ja parantunut kiihtyvyys. Yleisesti ottaen ajaminen tuntuu helpommalta, turvallisemmalta ja nautittavammalta.

 

Turvallisuus

Monet niistä ominaisuuksista, jotka tekevät Levorgista nautinnollisen ajaa, auttavat myös kuljettajaa välttämään vaaratilanteet. Entistä ennakoitavampi käsiteltävyys sekä parempi hallinta ja näkyvyys parantavat kuljettajan mahdollisuuksia estää onnettomuuksia. Levorgin suunnittelu suojaa matkustajia monien edistyneiden järjestelmien ja ominaisuuksien avulla. Harkitusti sijoitetut turvatyynyt, niskan nyrjähdystä vaimentavat etuistuimet, sisäänvetäytyvät polkimet ja kolmipisteturvavyöt suojaavat matkustajia.

 

Subaru Levorg hintoja (aina automaattivaihteinen)

GT 1.6i CVT 37 805,58€

GT-N 1.6i CVT 42 017,06€

GT-S 1.6i CVT 46 018,87€

 

Subaru Levorg