Subaru Outback - jyhkeä ja tilava farmari nyt alkaen 37 448€

Outback syysetu 2018

 

Harvassa autossa on Outbackin kaltaista luontaista varmuutta. SUBARU BOXER -moottorissa sylinterit ovat 180 asteen kulmassa vaakatasossa kampiakselin molemmin puolin, mikä tekee moottorin rakenteesta matalan. Näin moottorin ja siten koko ajoneuvon painopiste on matalalla, joten ajotuntuma on vakaa. Männät liikkuvat toisiinsa nähden vastakkaisiin suuntiin, mikä vähentää moottorin värinää.

outback my18 ext 18

 

Symmetrinen neliveto

Hallinta tuo varmuutta, ja vakaus antaa uudelle Outback-mallille huomiota herättävää ketteryyttä. Subaru-mallit tunnetaan siitä, että ne lisäävät kuljettajan ajovarmuutta symmetrisen AWD-nelivedon vakauden ja ainutlaatuisen tasapainoisen SUBARU BOXER -moottorin ansiosta. Järjestelmä siirtää voimaa kaikille neljälle pyörälle ja parantaa auton hallintaa kaikilla teillä ja kaikenlaisissa ajo-olosuhteissa. Mallin sivuttaistasapaino ja käsittelytarkkuus ovat erinomaiset pitkittäisesti yhdistettyjen pääkomponenttien ansiosta, ja auton matala painopiste tekee ajamisesta erittäin miellyttävää ja hallittua. Ainutlaatuinen symmetrinen AWD-neliveto tekee auton käsittelystä poikkeuksellisen palkitsevaa ja parantaa ajoturvallisuutta.

 outback piha

Automaattivaihteisto

Jotta saisit kaiken hyödyn SUBARU BOXER -moottorista ja symmetrisestä AWD-nelivedosta, tehokas portaaton Lineartronic CVT -automaattivaihteisto pitää moottorin optimaalisella suorituskykyalueella. Sen ansiosta uuden Outback-mallin polttoaineenkulutus on 6,1 litraa 100 kilometrillä (Lineartronic ja dieselmoottori). Uusittu vaihteiston ohjaus tekee ajamisesta kevyttä, tasaista ja herkästi reagoivaa sekä 2.0D- ja 2,5i-moottoreiden kanssa. 2.0D-moottorin kanssa Lineartronic-vaihteisto saa vääntävän moottorin toimimaan tasaisemmin ja samalla sen aiheuttamat mekaaniset äänet vähenevät. Kovemmassa kiidytyksessä uusi porrastettu vaihto-ohjelma antaa kuljettajalle paremman tuntuman auton kiihtyvyydestä ja vahvistaa kuljettajan ja auton välistä yhteyttä.

 

Sisätilat

Outback-mallin sisätilat ovat kutsuvat ja rentouttavat. Laadukkaasti verhoillut istuimet ja houkutteleva tekniikka tarjoavat käyttömukavuutta, ja huolella mietityt, monipuoliset säilytystilat ovat käytännölliset päivittäisiä tarpeita ajatellen. Autossa ovat muun muassa avaimeton lukitus-järjestelmä ja painikekäynnistys, ohjauspyörän kallistuksen ja etäisyyden säätö, ajotilanteeseen mukautuva vakionopeussäädin, automaattinen kaksialueilmastointi ja aktiivihiilisuodatin, kannelliset ja valaistut peliti häikäisysuojissa, kymmeneen asentoon sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin, takaistuimen ilmastointikanavat ja takaistuinten lämmittimet.

outback sis

 

 

Huippulaatua jokaiseen päivään. Älykkäästi suunnitellussa Outback-mallissa on erinomaisen käytännöllistä tekniikkaa. Teknisiä ominaisuuksia käytetään keskikonsolin 7 tuuman kosketusnäytön ja mittariston keskellä olevan LCD-näytön kautta. Outback-malliin on saatavana uusi ensiluokkainen äänentoistojärjestelmä, johon kuuluu 12 Harman/Kardon-kaiutinta, tai perustason äänentoistojärjestelmä, jossa on kuusi kaiutinta.*1 Koko järjestelmä on yhteensopiva älypuhelimen kanssa, joten yhteyksien ylläpitäminen on erittäin helppoa.*2

*1 Summit-varustetasossa.
*2 Kuljettaja vastaa aina siitä, että ajaminen on turvallista.
Älä käytä kosketusnäyttöä ajon aikana.

outback my18 ext 2

 

EyeSight- kamerajärjestelmä

Kokonaisvaltainen turvallisuutta edistävä tekniikka on tärkeää Subarulle. Oleellinen osa tätä on peräänajojen estäminen, ja pyrimmekin varmistamaan, että onnettomuudet voidaan välttää. Tästä syystä olemme kehittäneet huippuluokkaisen EyeSight-kamerajärjestelmän. EyeSight-järjestelmän kamerat tarkkailevat tietä toisen silmäparin tavoin. Järjestelmän kaksi erinomaisella kuvantunnistuksella varustettua stereokameraa kuvaavat kolmiulotteista värikuvaa lähes yhtä tarkasti kuin ihmissilmä. Kahden kameran kuvien avulla muotoja, nopeuksia ja etäisyyksiä havainnoiva järjestelmä tunnistaa autojen lisäksi moottoripyörät, polkupyörät ja jalankulkijat. Kun järjestelmä havaitsee mahdollisen vaaran, se varoittaa kuljettajaa ja myös jarruttaa tarvittaessa onnettomuuden välttämiseksi. Ajoturvallisuutta tehostava EyeSight-järjestelmä avustaa kuljettajaa ympäristön tarkkailemisessa ja parantaa turvallisuuden tunnetta ajettaessa.

outback kamerat

 

 

Aktiivinen ja passiivinen turvallisuus

Paras tapa onnettomuuksien välttämiseen on niiden ennaltaehkäiseminen. Tästä syystä uusi Outback on varustettu symmetrisellä AWD-nelivedolla auton hallinnan varmistamiseksi lähes kaikissa sääolosuhteissa. Lisäksi SUBARU BOXER -moottorin matala painopiste lisää auton vakautta. Vehicle Dynamics Control- ajonvakautusjärjestelmä ja suurikokoiset jarrut parantavat Outback-mallin ketteryyttä äkillisissä väistötilanteissa.

Outback-malli on suunniteltu sekä matkustajien, kuljettajan että jalankulkijoiden turvallisuutta ajatellen, sillä tiedämme, että turvallisuus ja mielenrauha ovat ajomukavuuden perusta. Automme on suunniteltu heijastamaan tätä ajatusta. Automalliemme törmäysenergiaa vaimentava korirakenne suojaa jalankulkijaa onnettomuustilanteessa.

outback vene

 

Subaru Outback SYYShinnat (aina bensamoottori ja aina automaattivaihteinen)

 

2.5i Active   37 447,53 €

2.5i Ridge   39 721,62 €

2.5i Summit 45 396,24 €

Tervetuloa koeajolle! Soita Mikolle puh. 0440219000 tai Matleena puh. 0440219001

 

Subaru Outback