Subaru XV yllättää tilavuudellaan! Syyshinnat alkaen 31 798€!

Subaru XV 2

Subaru XV näyttää suunnan tulevaisuuden Subaruille. Täysin uusi auto on valmistettu täysin uudelle pohjalevyratkaisulle. Hiljaisuus, ajomukavuus, laadukkaat sisätilat ja Eyesight-kuljettajan avustinjärjestelmä ovat vakiovarusteina.

Kun Subaru XV lanseerattiin hieman yli viisi vuotta sitten, se oli jotakin uutta ja erilaista. Malli ja brändi tuli pian suosituksi uusillekin Subaru-kuljettajille. Nyt on uuden sukupolven aika, ja – keulasta perään – Täysin uuden auton. Vaikkakaan uudessa Subaru XV:ssä ei ole pienimpiäkään samoja yksityiskohtia kuin edeltäjässään, sen tunnistaa heti XV:ksi. Olisikin ollut sääli muuttaa muotoilu täysin toiseksi siitä, mitä huippulaadun lisäksi omistajat eniten arvostavat.

Sisätilat

Täysin uusi XV on tietenkin uusi sisältäkin. Sulavat linjat ja pehmeät materiaalit yhdessä viimeisimpien multimedialaitteiden kanssa tekevät ajamisesta nautittavaa. Ohjaamo on huomattavasti edeltäjäänsä hiljaisempi, uusi muotoilu tarjoaa entistä enemmän tilaa. Uusi XV on jo saanut palkintoja uusista sisätiloistaan. Subaru XV:n sisätiloissa riittää väljyyttä: kuljettajalla ja matkustajalla on lantion, kyynärpäiden ja olkapäiden tasolla enemmän tilaa kuin auton ulkomitat antavat odottaa. Pidennetty akseliväli tuo takapenkille mukavasti jalkatilaa. Kaiken kruunaavat viimeistellyt penkit ja pehmeä sisäverhous. Subaru XV:ssä matkanteko sujuu kuljettajan toiveiden mukaisesti.

Subaru XV sistilat

Eyesight-järjestelmä

Useat itsenäiset instituutiot ovat luokitelleet eyesight-järjestelmän maailman parhaaksi. Eyesight ei toimi sijaisenasi, mutta auttaa sinua välttämään onnettomuuksia. Järjestelmä perustuu stereokameraan ja ainutlaatuisesti tarjoaa kaikki toiminnot integroituna yhteen järjestelmään. Järjestelmä tunnistaa tiellä olevan auton, polkupyörän tai jalankulkijan ja jarruttaa automaattisesti mikäli kuljettaja ei reagoi ajoissa vaaraan. Eyesightilla on värinäkö, jolla se tunnistaa syttyvän jarruvalon ja lisäksi toimintoihin kuuluu mm. adaptiivinen vakionopeudensäädin sekä kaistavahti.

XV on Imprezan tavoin saanut uudet syyshinnat! Etusi jopa 2235 euroa! Katso XV:n hinnat alta.

Impreza XV Syysetu 1200x628 FB dealer

 

Subaru XV SYYShinnat

1.6 CVT Base 31 798€

1.6 CVT Ridge 33 751€

2.0 CVT Active  34 562€

2.0 CVT Ridge 35 773€

2.0 CVT Summit 40 484€

 

Katso myös video!

 

 

 Subaru XV

Soita meille! Mikko 0440219000 tai Matleena 0440219001