45-vuotissynttäreitä juhlittiin 20-24.2

 

45 vuotta 2

 

Synttärit on juhlittu. Olemme kiitollisia kaikista muistamisista yritystämme kohtaan. Torstaina tuhottiin yli 300 makkaraa ja meidän näyteikkuna on ehkä hellyyttävin, joka tällä hetkellä löytyy Suomen autokaupoista. Tulehan katsomaan pienten (ja isompienkin) autosuunnittelijoiden hienoja piirustuksia! Myös myynnillisesti odotuksemme ylittyivät. Huollon lahjakortteja arvottiin kolme ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitämme.

 

synttrikiitos

 

Perheyrityksemme tarina alkaa vuodesta 1973, jolloin automyyjänä toiminut Heikki päätti perustaa oman yrityksen kotipihalleen Koskenkorvalle. Saman vuoden loppupuolella siirryttiin Kurikkaan, jossa yritys toimii edelleen. Yrityksellä onkin alueella pitkä historia; moni lähialueen asiakas on ostanut ensimmäisen uuden Skodansa tai Mitsunsa tästä pihasta.

Tänä päivänä meidän valikoimasta löydät uudet Mitsubishit, Hyundait ja Subarut sekä käytetyt henkilö- ja pakettiautot eri hintaluokissa. Huollamme ja kunnostamme kaikki automerkit. Palveluksessasi ovat niin omistajat kuin pitkäaikainen henkilökuntamme.  

Tässä alla vielä synttäriviikon ohjelmamme ja pari lehtijuttua. Nähdään!

synttriasiat

Tässä Ykköset-lehden juttu (15.2.2018)

Ykkset juttu 15022018

Tässä Kurikka-lehden juttu (19.2.2018)

Kurikkalehti 19022018 rajattu

 

 

Yhteystietomme