45-vuotissynttärit 20-24.2

 

45 vuotta 2

 

Perheyrityksemme tarina alkaa vuodesta 1973, jolloin automyyjänä toiminut Heikki päätti perustaa oman yrityksen kotipihalleen Koskenkorvalle. Saman vuoden loppupuolella siirryttiin Kurikkaan, jossa yritys toimii edelleen. Yrityksellä onkin alueella pitkä historia; moni lähialueen asiakas on ostanut ensimmäisen uuden Skodansa tai Mitsunsa tästä pihasta.

Tänä päivänä meidän valikoimasta löydät uudet Mitsubishit, Hyundait ja Subarut sekä käytetyt henkilö- ja pakettiautot eri hintaluokissa. Huollamme ja kunnostamme kaikki automerkit. Palveluksessasi ovat niin omistajat kuin pitkäaikainen henkilökuntamme. Toivomme, että voimme olla avuksesi autoasioissa JA tulet juhlimaan meidän kanssamme 45-vuotistarinaamme tiistaista 20.2 lauantaihin 24.2! Luvassa on paljon autotarjouksia ja muuta tarjontaa!

Näitä odotellessa käy tilaamassa meidän uutiskirje! Uutiskirjeen tilaajien kesken arvomme 145 euron arvoisen huollon lahjakortin jo perjantaina 9.2.2018! Päivitys: arvonta suoritettu ja voittajalle ilmoitettu. Onnea Hannalle!

Synttäriviikon torstaina 22.2 meillä on grilli kuumana klo 12-16, tervetuloa makkalle ja mehulle!

Perjantaina 23.2 taas laitetaan suut makeaksi ja vietetään karkkipäivää! Sillon lasten ja lapsenmielisten autoaiheiset piirrustukset vaihdetaan karkkipussiin!

Huomaa synttäritarjouksesi esimerkiksi Hyundai i20, Subaru Forester ja Mitsubishi Outlander-malleihin!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MEILLE!

 

synttriasiat

Tässä Ykköset-lehden juttu (15.2.2018)

Ykkset juttu 15022018

 

Yhteystietomme