Smart Drive-autovakuutus -maksuturva veloituksetta

 

SmartDrive Autovakuutus

 

SmartDrive Autovakuutus on uusi tapa vakuuttaa auto ja autolla ajaminen. Auton ostaja ei itse ota vakuutusta vaan sopii siitä, että ajoneuvo liitetään kyseisen automerkin maahantuojan tai jälleenmyyjän hankkimaan vakuutukseen. Näin auton omistaja pääsee hyötymään edullisista vakuutusmaksuista ja kattavasta vakuutusturvasta riippumatta nykyisen vakuutuksen bonuskertymästä.

 

SmartDrive Autovakuutus sisältää liikennevakuutuksen ja laajan kaskovakuutuksen

 

Liikennevakuutus on lakisääteinen vakuutus kaikille liikenteessä käytettäville autoille ja muille ajoneuvoille. Liikennevakuutuksesta korvataan vahingon sattuessa kaikki osapuolille sattuneet henkilövahingot sekä mahdollisen syyttömän osapuolen omaisuusvahingot. Liikennevakuutus ei kuitenkaan korvaa syyllisen osapuolen autoon tai omaisuuteen kohdistuneita vahinkoja.

 

Laaja kaskovakuutus on vapaaehtoinen vakuutus, jolla autolle saa turvaa kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustilanteissa. Laaja kasko sisältää myös seuraavat turvat; laajennettu uusarvolunastus sekä autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset. Lisäksi asiakkaanamme saat erityishinnat tuulilasin vauriokorjauksissa.

 

Autovakuutuksen hinta

 

SmartDrive Autovakuutuksen hinta määräytyy yksilöllisesti asiakkaan ja ajoneuvon mukaan eli vakuutuksellisen riskin mukaan. SmartDrive Autovakuutuksen ainutlaatuinen toteutustapa mahdollistaa edulliset vakuutusmaksut asiakkaan nykyisestä bonustilanteesta riippumatta. Pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat myös korkean bonustason saavuttaneille kuljettajille.

 

SmartDrive Jatkuvuusturva

 

Maksuton lisäturva SmartDrive-Autovakuutukseen

 

Maksuturva on SmartDrive Autovakuutus- sopimuksen tehneelle asiakkaalle maksuton ryhmävakuutusturva. Kaikki SmartDrive Jatkuvuus -sopimuksen tehneet asiakkaat on vakuutettu työttömyyden, tapaturman ja kuoleman varalta.

 

Maksuturvan sisältö

 

Maksuturva sisältää oikeuden 400 euron määräiseen kuukausikorvaukseen työttömyyden varalta, vakuutusehtojen mukaisesti. Korvauksensaaja voi käyttää korvauksen mihin itse haluaa, esimerkiksi auton osamaksu- tai leasingkuluihin, vakuutuksiin, polttoaineisiin tai muihin autoilun kuluihin. Korvausta maksetaan enintään 12 kk kerrallaan yhden työttömyysjakson ajalta sekä yhteensä enintään 24 kk vakuutettua kohden. Maksuturva sisältää myös oikeuden vastaavaan kuukausikorvaukseen tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta, sekä oikeuden enintään 25 000 euron kertakorvaukseen vakuutetun kärsimän pysyvän haitan tai kuoleman varalta, vakuutusehtojen mukaisesti.

 

 Maksuturva sisältää oikeuden 400 euron määräiseen kuukausikorvaukseen työttömyyden varalta.

 

Vaikuta vakuutusmaksuun ajotavalla

 

SmartDrive Ajotapavakuutus on uusi tapa vakuuttaa auto ja autolla ajaminen. Asiakas voi vaikuttaa häneltä perittävään maksuun ajotavallaan. Ajamalla rauhallisemmin asiakas maksaa vähemmän.

 SmartDrive Ajotapavakuutus

 

Ajotapaseurantaan osallistuvat asiakkaat saavat pisteytyksen, jonka mukaan vakuutuksen perusmaksuja alennetaan alla olevan taulukon mukaisesti. Perusmaksut eivät voi ajotavan perusteella nousta. Perusmaksut määräytyvät yksilöllisesti, eli asiakkaan ja ajoneuvon mukaan. Alennukset lasketaan samansuuruisina euromääräisinä alennuksina kaikille SmartDrive – alennuslaskennan piirissä oleville asiakkaille.

 

Ajotapavakuutuksen alennukset

 

Etutaso ja sijoitus
ajotapavertailussa 
Alennus
/kk
Alennus
/vuosi
       

Platina
Paras 10%
20 € 240 €
Kulta
Seuraava 11-20%
15 € 180 €
Hopea
Seuraava 21-30%
10 € 120 €
Pronssi
Seuraava 31-50%
5 € 60 €
Seuraava 51-100% Perus-
maksu
Perus-
maksu

Voimassa 1.11. alkaen.

 

Kaikkien alennusta saavien asiakkaiden keskimääräinen alennus on 132 euroa vuodessa.

 

Henkilökohtainen alennus riippuu omasta ajotavasta. Keskimääräinen alennus on laskettu olettaen, että kuljettaja sijoittuu tasaisesti kaikkiin alennusta saaviin etuluokkiin vuoden aikana.

 

Laskutus

 

SmartDrive ottaa vakuutuksen ja maksaa vakuutusmaksun suoraan vakuutusyhtiölle. SmartDrive laskuttaa asiakkaalta joko perusmaksun tai ajotavan mukaan alennetun maksun.

 

Ajotavan seuranta

 

Ajotavan pisteytykseen vaikuttavat nopeat kiihdytykset, voimakkaat jarrutukset, sekä ylinopeudet. Näitä liikennetapahtumia tai niiden paikkatietoa ei tallenneta, vaan ainoastaan niistä annetut miinuspisteet, jotka suhteutetaan ajettuun kilometrimäärään. Vähiten miinuspisteitä saaneet saavat suurimmat alennukset. Ajotapahinnoittelun piirin pääsee niin kuukausina, joina ajaa sovelluksen kanssa vähintään 10 ajokertaa ja yhteensä vähintään 200 kilometriä.

 

 Ajotavanseuranta tapahtuu SmartDrive- sovelluksen kautta - sovelluksen voi ladata Android puhelimiin Google Play-kaupasta ja Apple iOS-puhelimiin App Storesta.  

 

 

Kysy meiltä lisää!

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö