Hyundai i20 Active Cross - viehättävä pikkucrossi

 Active tiell

 

Hyundai-tukipaketti i20 Black Active Cross- -malliin

 

Valitse kattavasti varusteltu i20 Black -erikoismalli ja saat tukipaketteja helpottamaan auton hankintaa:

- 0%- rahoituskorkotarjous

- SmartDrive Autovakuutus maksuturvalla sekä

- talvirenkaat edulliseen 199 euron hintaan.

 

Voimassa 31.8.2020 saakka.

_ _ _ _ _

 

Ulkoasu

 

Jykevä crossover-muotoilu

 

i20 Active Crossin ainutlaatuiset crossover-muotoilupiirteet erottavat sen muista i20-malliston autoista. Auton luonteenomainen crossover-ilme on saatu aikaan myös muuttamalla jousituksen säätöjä siten, että maavara on 20 mm korkeampi kuin viisiovisessa i20-versiossa.

 

Sisätilat

 

Tyylikkäät sisätilat

 

Mitä tulee sisätiloihin, i20 Active Cross tarjoaa runsaasti avaraa tilaa sekä laajan valikoiman verhoiluvärejä ja tyylielementtejä, joiden ansiosta se antaa yhtä tuoreen vaikutelman sisältä kuin ulkoakin.

 

sistilat

 

Tyylikkäät sisäverhoiluvaihtoehdot

 

Mukavuutta tyylistä tinkimättä – tunnet olevasi heti kotonasi, kun nouset autoon. Sisätilojen viimeistelyssä on käytetty tarkasti valikoituja materiaaleja, joilla on saatu aikaan erinomainen laatuvaikutelma. Voit valita sisätilojen värimaailman omien mieltymystesi mukaan. Red Point- ja Blue Point -verhoiluvaihtoehdot näyttävine korostustikkauksineen antavat matkustamolle upean ilmeen. Istuimissa on lisäksi uusi kuusikulmainen kuviointi.

 

Tekniikka

 

Suorituskyky ja taloudellisuus 

 

i20 Active Crossin moottorivalikoimaan kuuluu kolme erittäin suorituskykyistä bensiinimoottoria. Vakiovarusteluun kuuluva automaattinen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmä (ISG) sammuttaa ja käynnistää moottorin automaattisesti liikennevaloissa, mikä auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

 

1.0 TGDi bensiinimoottori

1,0-litrainen Kappa T-GDI Low Power -moottori kehittää tehoa 100 hv / 74 kW ja on yhdistettävissä 5-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai uuteen automaattiseen 7-vaihteiseen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteistoon. Moottori on nyt varustettu ympäristösuorituskykyä parantavalla integroidulla hiukkassuodattimella ja täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.

 

1.0 TGDi High Power bensiinimoottori

1,0-litrainen Kappa T-GDI High Power -moottori kehittää tehoa 120 hv / 88 kW ja on yhdistettävissä 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai uuteen automaattiseen 7-vaihteiseen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteistoon. Moottori on nyt varustettu ympäristösuorituskykyä parantavalla integroidulla hiukkassuodattimella ja täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.

 

Turvallisuus

 

Hyundai Smart Sense

 

Hyundai  i20 Active Crossin varusteluun kuuluu useita kehityksen huippua edustavia kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Hyundai Smart Sense parantaa turvallisuutta ja tuo mielenrauhaa.

 

Kaistavahti (LDW)

 

Kaistavahti (Lane Departure Warning) varoittaa kuljettajaa selkeillä visuaalisilla varoituksilla ja äänimerkeillä auton alkaessa ajautua pois kaistaltaan. Se voi siten auttaa kuljettajaa estämään törmäyksen muihin ajoneuvoihin tai auton suistumisen kaistalta.

 

 

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

 

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (Forward Collision Avoidance Assistant) tarkkailee tietä auton edessä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton vauhdin hidastuvan. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittain törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä aktivoituu yli 10 km/h:n nopeudessa havaitessaan toisen ajoneuvon auton edessä.

 

Kaistallapitoavustin (LKA)

 

Kaistallapitoavustin (Lane Keeping Assist) tarkkailee tien reunaviivoja ja pyrkii pitämään auton keskellä kaistaa. Jos auto ohjautuu liian lähelle kaistaviivoja, varoittaa järjestelmä kuljettajaa. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivaloilla ja tekee sitten tarvittaessa korjaavan ohjausliikkeen auton palauttamiseksi turvalliselle ajolinjalle.

 

Mukavuus

 

 

Saumattomat yhteydet

 

Hyundai i20 Active Crossissa on runsaasti älykästä teknologiaa, joka takaa saumattomat yhteydet ja entistä mukavamman ja helpomman ajokokemuksen.

Pysäköintitutkajärjestelmä (PAS) edessä ja takana


Pysäköinti on nyt paljon helpompaa. Pysäköintitutkajärjestelmä (PAS) takaa turvallisen ja helpon pysäköinnin hyödyntämällä auton etu- ja takapuskureihin asennettuja ultraääniantureita, jotka varoittavat kuljettajaa äänimerkein ja visuaalisesti, kun puskuri lähestyy jotain estettä.

 

Automaattinen ilmastointijärjestelmä


Aseta vain haluamasi lämpötila – järjestelmä pitää lopusta huolen. Myös ikkunat pysyvät aina kirkkaina älykkään huurteenpoistotoiminnon ansiosta.

 

USB-laturi


 Mahdollistaa helpon ja nopean latauksen. i20 voidaan varustaa USB-laturilla, jolla asiakkaat voivat ladata mobiililaitteensa.

Fiksu. Mukava. Yhteydet kunnossa.

 

Hyundai i20 Active Cross tarjoaa saumattomat yhteydet sekä paljon huipputeknologiaa ja mukavuutta parantavia lisäominaisuuksia.

 

Hyundai i20 Active Cross varusteet, tekniset tiedot ja hinnat

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo