Hyundai IONIQ eletric täyssähkö, hinnasta pois 6000€!

IONIQ EV charging

Nyt on oikea aika hankkia se täyssähköauto IONIQ, koska...

 

 • Uusi IONIQ Electric (MY21) on varustettu kätevällä Bluelink®-älypuhelinsovelluksella, jonka avulla voit esimerkiksi asettaa autosi lämpenemään tai tarkastella akun varaustilaa kätevästi älypuhelimeltasi. Lue lisää Bluelinkistä.
 • Uudessa IONIQ Electricissä Apple CarPlay ja Android Auto -liitettävyyspalvelut ovat nyt käytettävissä 8 tuuman tietoviihdejärjestelmän kanssa langattomasti ja antavat mahdollisuuden peilata iOS- ja Android-älypuhelinten toimintoja.
 • Uutuusmallin myötä myös VESS (Virtual Engine Sound System) -varoitusääni on autossa aina aktivoituna, mikä auttaa jalankulkijoita ja pyöräilijöitä havaitsemaan lähestyvän auton ja lisää siten liikenneturvallisuutta.
 • Toimintamatka 311 km (WLTP-mittaustapa), 412 km (kaupunki)

 

Psst! Triplaa valtion hankintatuki
3 x 2000 € hankintatuki = etusi 6 000 €

IONIQ Electric 38 kWh 136 hv Style 41 990 € – 6 000 € = nyt 35 990 €

 

Etu voimassa erään autoja. Nyt kannattaa olla nopea!

 

Jos sähköautoilu jännittää, lue pari blogitekstiämme:

 

Arvaa millä kilowatilla mä tulin

 

Auton lataamisen neljä ennakkoluuloa

 

Kiinnostuitko?

 

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

 

 

Sähköinen tulevaisuus on nyt!

 

Hyundai IONIQ Electric

 

- toimintamatka 311 km (WLTP-mittaustapa), 412 km (kaupunki)

- tuoreita yksityiskohtia

- yhä parempia kuljettajaa avustavia järjestelmiä

 

Suunniteltu kauniiksi – tehty taloudelliseksi

 

Uuden IONIQ Electricin tyylikkään virtaviivaiset linjat on suunniteltu energiataloudellisuutta silmällä pitäen. IONIQ Electric on yksi markkinoiden aerodynaamisimmista autoista, sen ilmanvastuskerroin on vain 0,25. Alumiinin ja suurlujuusteräksen innovatiivisen hyödyntämisen ansiosta auton kori on äärimmäisen turvallinen, mutta todella kevyt.

 

front ioniq ev

 

Uudistunut ulkonäkö

 

Umpinainen etumaski korostaa uuden IONIQ Electricin sähköauton identiteettiä. Maskiin sijoitetut ilmaläpät avautuvat ja sulkeutuvat automaattisesti optimoiden aerodynamiikkaa ja lämmönhallintaa.

 

Uudet kaksois-led-ajovalot tuovat lisätyyliä ja näkyvyyttä. Uudet valot parantavat turvallisuutta lisäämällä näkyvyyttä pimeällä ja antavat auton keulalle aiempaa modernimman ilmeen. Uuden IONIQ Electricin valokuvio on todella näyttävä uusien led-ajovalojen ja led-päiväajovalojen ansiosta. Kaksois-led-ajovalot ovat vakiovaruste Style-mallissa, ja saatavana lisävarusteena Comfort-malliin. Aerodynamiikkaa parantavat päiväajovalojen viereen sijoitetut antrasiitin sävyiset ilmanohjaimet, jotka optimoivat pyöräkoteloiden yli ja auton sivuille suuntautuvan ilmavirtauksen.

 

side ioniq ev

 

 

IONIQ Electricin tyylikkäiden kevytmetallivanteiden muoto on optimoitu pientä ilmanvastusta silmällä pitäen siten, että ilma pääsee virtaamaan mahdollisimman tasaisesti vanteen pinnan yli. Tämä on yksi monista aerodynaamisen muotoilun yksityiskohdista, joiden ansiosta auton energiataloudellisuus ja toimintamatka yhdellä latauksella on saatu maksimoitua. Eleganttia vyötärölinjaa korostaa nyt antrasiitin ja hopean sävyinen koristelista, joka tekee auton hienostuneesta siluetista vieläkin dynaamisemman näköisen.

 

Ei enää avainten etsimistä – ovien lukitus avautuu automaattisesti, kun järjestelmä tunnistaa taskussa tai laukussa olevan älyavaimen. Avainta ei myöskään tarvitse laittaa virtalukkoon auton käynnistämiseksi – riittää, että se on autossa sisällä, kun painat käynnistyspainiketta.

 

rear ioniq ev

 

Tilavat ja hienostuneet sisätilat

 

Uuden IONIQ Electricin uudistuneet sisätilat ovat puhdaslinjaiset, tilavat ja täynnä uusia ominaisuuksia. IONIQ on käytännöllinen 5-paikkainen ja viisiovinen malli, joka tarjoaa huippuluokan mukavuutta ja erinomaiset tilat ilman kompromisseja. Sisätiloissa on hyödynnetty ympäristöystävällisiä muovi- ja luonnonmateriaaleja.

 

interior ioniq ev

 

Istuimet

 

IONIQ Electricin mukavat istuimet ovat saatavissa sekä kangas- että nahkaverhoiltuina.  Kahdeksan suuntaan sähköisesti säädettävä ja kaksisuuntaisella ristiseläntuella varustettu kuljettajan istuin* tarjoaa ylellistä mukavuutta. Nahkaverhoilun yhteydessä etuistuimissa on tuuletustoiminto**. Kahdessa osassa taittuva takaistuin on vakiovaruste, ja Style-varustelutasossa takaistuimen reunapaikat on lämmitettävät. Style-varustelutasossa vakiona oleva istuimen muistitoiminto mahdollistaa kahden eri kuljettajan istuin- ja ulkopeilisäätöjen tallentamisen muistiin. Istuimen ja ulkopeilien asento voidaan palauttaa omien mieltymysten mukaiseksi automaattisesti yhdellä painikkeen painalluksella.

* 8 suuntaan sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin, jossa on myös ristiseläntuen säätö, on vakiovarusteena Style-varustelutasossa.
** Vain Style-varustelutaso.

 IONIQ EV seats

 

Kojelauta

 

Kojelauta on muotoiltu kokonaan uudelleen. Tumman kromin sävyinen koristelista korostaa leveyden ja tilan tuntua. Laadukkaan tunnelman viimeistelee tyylikäs, tikattu keinonahkaverhoilu mittariston yläosassa. Kojelaudan ja keskikonsolin sininen led-tunnelmavalaistus korostaa ohjaamon virtaviivaista yleisilmettä.

 

Pakkaspäivinä osaat arvostaa sitä, että kädet pysyvät lämpiminä. Lämmitetyn ohjauspyörän säätimet on sijoitettu ergonomisesti, joten auton järjestelmiä on mahdollista hallita myös ajon aikana turvallisuudesta tinkimättä.

 

IONIQ EV dashboard

 

Nopeaa ja helppoa lataamista

 

IONIQ Electricin akun lataaminen käy helposti niin kotona kuin matkan varrellakin, ja yhdellä latauksella pääsee pitkälle – kaupungissa jopa 411 km (WLTP kaupunki).

 IONIQ EV charging

 

Pikalataus

 

Tarvitsetko lisää virtaa matkan varrella? Ei hätää – Hyundain LIVE-palvelut (vakiona navigaationjärjestelmän yhteydessä) opastavat sinut suoraan lähimmälle latausasemalle. Nopeimmin IONIQ Electricin akun lataus käy pikalaturilla.

Latausaika 100 kW:n latauspisteessä: 54 minuuttia (80 %:n varaustasoon).
Latausaika 50 kW:n latauspisteessä (80 %:n tasoon): 57 minuuttia*

IONIQ EV fast charging

 

Ohjelmoitava lataus

 

Sinä päätät. IONIQ Electricin edistyneen akunhallintajärjestelmän ansiosta voit räätälöidä latausajat oman aikataulusi ja tarpeesi mukaan. Latausajan varaustoiminnon avulla voit ohjelmoida latauksen aloitus- ja lopetusajat ja hyödyntää siten vuorokaudenaikoja, jolloin sähkön hinta on alimmillaan, ja ajastaa auton sisätilojen lämmityksen.

 IONIQ EV programmable charging

 

Lataaminen kotona ja julkisissa latauspisteissä

 

IONIQ Electricin akun lataaminen on helppoa. Akun voi ladata tavallisesta sukopistorasiasta auton mukana tulevalla tilapäiskäyttöön tarkoitetulla latauslaitteella, tai erityisesti sähköauton lataamiseen tarkoitetuista latauspisteistä. Lisävarusteena saatavalla Type2-latauskaapelilla voi käyttää sekä julkisia latauspisteitä että kotilatauslaitetta. Julkisia latauspisteitä on esimerkiksi useiden kauppakeskusten pysäköintialueilla tai liityntäpysäköintipaikoilla. Kotilataukseen monet sähköauton omistajat valitsevat latauslaitteen, joka mahdollistaa tavallista pistorasiaa nopeamman latauksen. IONIQ Electricin edistyneen akunhallintajärjestelmän ansiosta voit ajastaa latauksen itsellesi parhaiten sopivalla tavalla.

Latausaika 7,2 kW:n maksimiteholla: 6 h 5min*  Akku on mahdollista ladata myös tavallisesta kodin pistorasiasta, jolloin latausaika on 35 h 30 min*. 50 – 100 kW:n pikalatausasemalla akun lataaminen 80 %:iin kestää 54 – 57 min.

*Voi vaihdella alueittain.

 IONIQ EV normal charging

 

Unohda tankkaaminen

 

Aiempaa isommalla akulla varustettu uusi IONIQ Electric tarjoaa 311 – 412 km:n ajomatkan ilman ajon aikaisia päästöjä*. Uusi 38,3 kWh:n litiumionipolymeeriakku tuottaa energiaa vahvasti vääntävälle 100 kW:n sähkömoottorille. Kiinteän 7,2 kW:n laturin ansiosta IONIQ Electricin akun lataaminen 80 %:n varaustasoon kestää pikalatausasemalla vain 54 – 57 minuuttia.

* Toimintamatka WLTP-syklin mukaan. Toimintamatka voi vaihdella hieman tieolosuhteiden, ajotavan ja lämpötilan mukaan.

 

Älykäs regeneratiivinen jarrutus

 

Uuden IONIQ Electricin kehityksen huippua edustava regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä lataa akkua ajon aikana hyödyntämällä sähkömoottoria auton vauhdin hidastamiseen. Lisäksi järjestelmä voi tutka-anturien avulla säätää hyötyjarrutuksen voimakkuutta automaattisesti edessä olevan ajoneuvon nopeuden mukaan.

 

IONIQ EV smart regenerative braking

 

Hyundai SmartSense

 

Uusi IONIQ Electric tarjoaa mielenrauhaa huippuluokan aktiivisen turvallisuuden muodossa. Hyundai SmartSense -turvallisuuspaketti pitää sisällään useita kehityksen huippua edustavia kuljettajaa avustavia järjestelmiä.

 

 IONIQ EV safety

 

Älykäs vakionopeudensäädin Stop & Go -toiminnolla (SCC ja S&G)

 

Stop & Go -toiminnolla varustettu älykäs vakionopeudensäädin* (SCC, Samrt Cruise Control) parantaa turvallisuutta ja tekee ajamisesta rentouttavampaa säilyttämällä asetetun etäisyyden edellä ajavaan autoon ja pienentämällä tai suurentamalla ajonopeutta liikenneolosuhteiden mukaan. Pysähtelevässä liikennevirrassa järjestelmä pysäyttää auton tarvittaessa kokonaan asetetun turvavälin säilyttämiseksi, kun edellä oleva ajoneuvo lähtee liikkeelle ja kaasupoljinta painetaan kevyesti tai vakionopeudensäätimen ohjaimesta. Edellä olevan auton liikkeellelähtöilmoitus ilmoittaa kuljettajalle, kun edellä oleva pysähtynyt ajoneuvo lähtee taas liikkeelle.

* Style-varustelutasossa vakiovarusteena.

 SCC

 

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella (FCA)

 

FCA on edistynyt aktiivinen turvallisuustoiminto, joka varoittaa kuljettajaa hätätilanteissa ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti. Auton keulaan sijoitettuja tutka- ja kamera-antureita hyödyntävä FCA-järjestelmä (FCA, Forward Collision-Avoidance Assist with Pedestrian and Cyclist Detection) toimii kolmivaiheisesti. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittain törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi tai vahinkojen minimoimiseksi. Järjestelmä aktivoituu, kun nopeus ylittää 8 km/h ja havaitaan ajoneuvo, jalankulkija tai pyöräilijä.

 

FCA

 

Kaistallapysymisavustin (LFA)

 

Täysin uuden IONIQ Electricin varusteluun kuuluu myös kaistallapysymisavustin (LFA, Lane Following Assist). Käytössä ollessaan se pitää auton ajokaistan keskellä tiellä tai kadulla, kun nopeus on 0–150 km/h.
*Kaistallapysymisavustin on osa lisävarusteena saatavaa Safety Packia, johon kuuluvat myös katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW) ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW).

 

Kaistallapitoavustin (LKA)

 

Kaistallapitoavustin (LKA) tarkkailee kaistamerkintöjä auton keulassa olevalla kameralla. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa auton alkaessa ajautua pois kaistaltaan ja voi myös tehdä lievän vastaohjausliikkeen auton ohjaamiseksi takaisin oikealle ajolinjalle.

 

Katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW) ja kaistanvaihtoavustin

 

Katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW) valvoo katvealueita auton molemmilla puolilla tutka-anturien avulla ja varoittaa kuolleessa kulmassa olevasta toisesta autosta ovipeilissä syttyvällä merkkivalolla. Järjestelmä antaa lisäksi äänimerkin, jos kuljettaja kytkee suuntavilkun päälle toisen auton ollessa kuolleessa kulmassa.
* Osa Safety Pack -lisävarustepakettia, saatavana Style-varustelutasoon.

 BCW

 

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW)

 

Reunimmaisia takatutka-antureita hyödyntävä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW) vähentää törmäysriskiä esimerkiksi pysäköintiruudusta ajokaistalle peruutettaessa. RCCW-järjestelmä tarkkailee risteävää liikennettä auton takana 180 asteen alueella ja varoittaa lähestyvästä ajoneuvosta visuaalisesti ja äänimerkeillä..
* Osa Safety Pack -lisävarustepakettia, saatavana Style-varustelutasoon.

 

Älykäs nopeusrajoitusvaroitin (ISLW)

 

ISLW-järjestelmä tunnistaa nopeusrajoitusmerkit auton etuosassa olevan kameran ja navigointijärjestelmästä saatujen tietojen avulla, ja näyttää voimassa olevan nopeusrajoituksen ja ohituskieltomerkit reaaliaikaisesti. Tiedot näytetään sekä navigointijärjestelmän näytössä että mittaristossa.
* Osa Navigation Pack -lisävarustepakettia, vakiona Style-varustelutasossa.

 

Fiksu, mukava ja yhteydessä ulkomaailmaan

 

IONIQ HEV unlimited

 

Nauti saumattomista yhteyksistä ja elämää helpottavasta innovatiivisesta teknologiasta. Uusi IONIQ Electric on suunniteltu tekemään jokaisesta ajomatkasta nautinto. Saatavissa on laaja valikoima fiksuja ominaisuuksia ja järjestelmiä, jotka parantavat kaikkien autossa olijoiden mukavuutta

 

Langaton lataus*

Älypuhelimen lataus autossa on helppoa. Qi-yhteensopivan älypuhelimen lataus käy kätevästi ilman kaapeleita keskikonsoliin sijoitetun langattoman latausalustan avulla.
* Style-mallissa vakiovaruste.

 

DRM (Driving Rear-View Monitor) -kamerajärjestelmä

Taustapeilin tarjoama näkyvyys on usein rajallinen. Myös takapenkillä istuvat matkustajat saattavat peittää näkymän taakse. Uuden DRM-järjestelmän kamera antaa tarkan kuvan siitä, mitä auton takana tapahtuu. Tämä parantaa turvallisuutta ja ajomukavuutta.

IONIQ HEV rear view monitor

 

 

 

 

 

LYHYT KERTAUS

 

Uudistunut IONIQ Electric ulkoa

 

 • Led-päiväajovalot
 • Led-takavalot
 • Uudistettu maski
 • 16″ kevytmetallivanteet
 • Korostettu vyötärölinja
 • Uudistunut maski

 

IONIQ ev exterior

 

Uudistunut IONIQ Electric sisältä

 

 • Uudelleen muotoiltu, tyylikäs kojelauta
 • Lämmitetty ohjauspyörä
 • 10,25″ kosketusnäyttö

 

 IONIQ ev interior pikku

 

Tekniikka

 • Sähköinen voimalinja
 • Sähkömoottori
 • Korkeajänniteakun lämmitys
 • Kolme ajotilaa
 • Älykäs regeneroiva jarrutus
 • Regeneroinnin voimakkuuden säätö ohjauspyörän siivekkeistä
 • Vaihteen ohjaus – eteen, taakse, vapaalla, pysäköinti – painonapeilla

 

Lataus

 • Pikalataus (CCS)
 • Normaalilataus (Type2)
 • Hidaslataus (suko)
 • Latauksen ajastus

 

 IONIQ ev charging pikkukuva

 

Turvallisuus

 • Mukautuva vakionopeudensäädin (Style-varustetaso)
 • Hätäjarrutusassistentti
 • Katvealueen varoitusjärjestelmä (lisävaruste)
 • Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (lisävaruste)
 • Kaistallapysymisavustin (lisävaruste)
 • Kaistallapitoavustin
 • Kuljettajan vireystilan valvonta

 

IONIQ ev safety pikku

 

Mukavuus

 • Langaton Qi – älypuhelimen lataus (Style-varustetaso)
 • Lämmitetyt ja tuuletetut etuistuimet (lisävaruste)
 • Sähköinen pysäköintijarru
 • Peruutuskamera
 • eCall – automaattinen hätäpuhelujärjestelmä
 • 5 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta, korkeajänniteakun takuu 8 vuotta

 

IONIQ ev convenience

 

Mitat

 

 Pituus  4 470 mm
 Leveys  1 820 mm
 Korkeus  1 450 mm
 Akseliväli  2 700 mm
 Etuylitys  1 555 mm
 Takaylitys  1 564 mm

 

 

Rajatonta mielenrauhaa

 

Mielenrauha vakiovarusteena: IONIQ Electricille myönnetään sama kattava takuu kuin muillekin Hyundain henkilöautoille ja lisäksi laajennettu takuu korkeajänniteakulle.

 

5-vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta

 

Kuten kaikki Hyundait, myös uusi IONIQ Electric on suunniteltu korkeimpien mahdollisten laatustandardien mukaan. Varmistamme laadun viiden vuoden takuulla ilman kilometrirajaa, joten voit iloita elämästä autostasi huolehtimatta. Nauti mielenrauhasta, jonka yksi alan parhaista takuista sinulle tarjoaa – vakiovarusteena.

 

8 vuoden litiumionipolymeeriakun takuu

 

Lisäksi IONIQ Electricin tehokkaan litiumionipolymeeriakun takuu* on kahdeksan vuotta tai 160 000 kilometriä riippuen siitä, kumpi täyttyy ensin.

 

 hyundai 8v akkutakuu

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo tästä