Hyundai KONA - automaatteihin tehdaspaketit puoleen hintaan!

Hyundai Kona design1000x442

 

Nyt KONA 1.6 7-DCT automaattivaihteisiin Comfort -malleihin Tehdas Packit -50 %

Etu voimassa 31.8.2020 saakka. Autoja erä – joten toimi nopeasti! Voit yhdistää etuun Hyundai-tukipaketteja.

 

Hyundai KONA -ole rohkeasti erilainen

 

Parasta on, kun pääsee itse valitsemaan ja vaikuttamaan, kulkemaan omia teitään. Se on myös Konan henki, moderni ja yksilöllinen. Vaikuttava yhdistelmä tyyliä, suorituskykyä ja huipputeknologiaa. Tutustu Hyundai Konan maailmaan ja tee omat valintasi. Myös värien ja varusteiden suhteen, Konan varustetasot ovat Fresh, Comfort ja Style.

 

Hyundai Kona 800x350

Sinun valintasi. Sinun autosi.

 

Sovita Hyundai Kona persoonalliseen tyyliisi. Suunnittele Color pickerillä oma Kona-versiosi: valitse rohkeasti ulkoväriksi vaikka raikas vihreä (Acid Yellow) tai kirkas oranssi (Tangerine Comet). Uskalla erottua.
Kun valitset Style-varustellun Konan, voit valita valita myös mustan katon ja ulkopeilit sekä sisätilaan omaan tyyliisi sopivan värin.

 

Hyundai Kona 2017 shineinfo 1000x290

 

Sinun kuvasi. Sinun autosi.

 

Itsevarma ja ainutlaatuinen Kona näyttää suuntaa. Täysin uusi Hyundai Kona on suunniteltu herättämään huomiota ja nostamaan pulssia. Katse kiinnittyy rohkeaan ulkoasuun, muhkeisiin muotoihin, tyylikkäisiin LED-valoihin ja yksityiskohtiin, jotka korostavat Hyundain SUV-mallien DNA:ta.

 

Sellaisena kuin haluat.

 

Erityistä huomiota ovat saaneet myös täysin uuden Konan yksityiskohdat. Hienostunut tunnelma ja mukavuus on luotu laadukkailla materiaaleilla. Style-varustellun Konan sisätiloihin saat persoonallista tyyliäsi, kun valitset nahkaverhoillut istuimet ja mieluisimman neljästä tehosteväristä. Kaikkiin värivaihtoehtoihin on yhdistetty musta katto ja istuinverhoilu.

 

Hyundai Kona 2017 interior harmaa 1000x448

 

Hyundai KONA hinnat, varusteet ja tekniset tiedot

 

 

Yhteystietomme

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo tästä