Mikä ihmeen Bluelink?

i30 connect bluelink

 

Bluelink pitää sinut yhteydessä autoosi

 

Me suomalaiset olemme käteviä käsistämme, kun matkapuhelinta käytetään. Suomessa on myös erittäin kattava 4G-verkko. Tämä yhdistelmä on erityisen toimiva, kun Hyundain Bluelink® -älypuhelinsovellus tulee markkinoille.

 

Bluelink on Hyundain palvelu, joka yhdistää autosi1 ja älypuhelimesi. Puhelimen Bluelink-sovelluksella voit tarkistaa, ovatko auton ovet lukossa ja tarvittaessa lukita tai avata ne, tai tarkistaa auton sijainnin. Ajon aikana Bluelink tekee navigoinnista sujuvampaa, sillä reittisuunnittelun avuksi saadaan ajantasaista tietoa liikennetilanteista ja säätilasta.

 

Uuden i30:n ohjaamo

 

Yksi sovellus, monta etua

 

Bluelink-älypuhelinsovellus kertoo sinulle yleiskatsauksen ajamistasi matkoista ja mihin olet pysäköinyt autosi. Sen avulla voit lähettää löytämäsi mielenkiintoisen kohteen tiedot autoon, ja osoite odottaa navigaattorissa valmiina, kun lähdet matkaan. Jos parkkipaikkaa ei löydy ihan määränpääsi läheltä, ei hätää: Bluelink jatkaa navigointiopastusta perille asti puhelimessasi. Voit valita puhelimessasi karttanäkymän tai lisättyä todellisuutta hyödyntävän AR-navigoinnin.

 

Ovien etälukitus

Unohtuiko ovien lukitus? Ei hätää, voit tarkistaa puhelimestasi ovatko ovet kiinni, ja tarvittaessa lukita ne sovelluksella, menemättä auton luo. Saat myös puhelimeesi ilmoituksen, jos joku yrittää murtautua autoosi, ja voit hälyttää apua paikalle.

Etälukitus-ikoni

Kohteiden lähetys autoon

POI-ikoni

Matkasi varrella voi olla kiinnostava ruokapaikka tai nähtävyys – voit tutustua kohteisiin kaikessa rauhassa kotisohvalta, ja lähettää tiedot Bluelinkillä autoon.

Tai jos varaat lomamatkan majoitukset etukäteen, ei tarvitse muistella mikä hotellin osoite olikaan, kun tiedot voi jo varatessa lähettää auton navigaattoriin odottamaan.

 

Live-palvelut

Live-palvelut-ikoni

Autossa oleva SIM-kortti pitää autosi jatkuvasti yhteydessä LIVE-palveluihin, joiden kautta saat reaaliaikaiset liikennetiedot ja tiedon muutoksista säätilanteessa. Sinun ei itse tarvitse perehtyä muutoksiin, vaan navigaattori reagoi niihin tarvittaessa, ja suunnittelee reittisi kaiken käytettävissä olevan tiedon perusteella mahdollisimman sujuvaksi.

 

Saat autoosi myös tiedon lähimmistä huoltoasemista ja parkkipaikoista sekä alueen mielenkiintoisista kohteista.

 

Bluelinkin käyttö on yksinkertaista

 

Kun autossasi1 on varusteena Navi Pack, siinä on myös Bluelink. Lisäksi tarvitset vain Bluelink-sovelluksen älypuhelimeesi. Sovelluksen ikonit ovat selkeitä ja sen käyttö  intuitiivista – et joudu arvailemaan, mitä pitää tehdä.

 

Bluelinkin myötä autossasi on kiinteästi asennettu SIM-kortti. Puhelimen sovellus ja auto keskustelevat keskenään telematiikkapalvelun kautta, sinun ei tarvitse kuin käyttää järjestelmää.

Bluelink yhdellä silmäyksellä

Hälytys-ikoni

Ilmoitukset

Saat puhelimeesi ilmoituksen auki jääneistä ovista tai jos joku yrittää murtautua autoosi.

Omat matkani -ikoni

Omat matkani

Kohteet, matka-ajat ja reitit yhdessä paikassa.

Live-palvelut-ikoni

Hyundai LIVE -palvelut

Liikenne- ja säätiedot, pysäköintipaikat, huoltoasemat ja polttoaineiden hinnat.2

Etälukitus-ikoni

Etälukitus

Ovien avaaminen ja lukitseminen puhelimellasi.

Ajoneuvoraportti-ikoni

Ajoneuvoraportti

Bluelink on-demand -diagnostiikkatoiminto

POI-ikoni

Kiinnostavat kohteet

Lähetä kiinnostavien kohteiden tiedot puhelimellasi auton navigaattoriin.

  Löydä autoni -ikoni

Löydä autosi

Unohditko, minne pysäköit auton? Bluelink johdattaa sinut sen luo.

 

 

1)Bluelink on saatavana syksyllä 2020 uudistuvaan Hyundai i30 -mallistoon ja muihin sen jälkeen markkinoille tuleviin uusiin malleihin.

2)Edellyttää, että huoltoasema ilmoittaa ja päivittää hintatiedot.

 

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle! 

Lisätietoja

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001 

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo