UUTUUS! HYUNDAI IONIQ 5:set saapuneet Suomeen!

IONIQ 5 sivulta

UUDET HYUNDAI IONIQ 5:set ovat saapuneet Suomeen!!! 

 

Elokuun ensimmäisellä viikolla meidän Vitonen pitäisi saapua halliin! Seuraa ilmoitteluamme ja tule tsekkaamaan tämän syksyn hätkähdyttävin sähköauto-uutuus! 

 

IONIQ 5 on tarjolla 73 kWh -akulla takavetoisena 217-hevosvoimaisena ja nelivetoisena 305-hevosvoimaisena. Varustelutasoja on kaksi, Style ja Premium.

 

IONIQ5 hinnasto

 

Koe 800 V-teknologia.

IONIQ 5 on yksi ensimmäisistä tuotantoautoista, joissa on 800 voltin ajoakkujärjestelmä. Se latautuu ultranopeasti, tarjoaa jatkuvasti ja paljon voimaa ja on tehty mahdollisimman kevyeksi sekä vähän tilaa vieväksi.

 

Lataa sähköpolkupyörääsi Vehicle to Load -toiminnolla

IONIQ 5 käyttää V2L (Vehicle to Load) -teknologiaa. Auton sisältä löytyvällä 220 voltin pistokkeella voit ladata tai käyttää mitä tahansa sähkölaitetta jopa 3,6 kilowatin teholla.

 

Tee vaikutus ikonisella muotoilulla

IONIQ 5 henkii Hyundain ensimmäisen ikonisen mallin, vuoden 1975 Ponyn, piirteitä yhdistäen ne 45 vuoden suunnitteluosaamiseen ripauksella retrohenkeä. Se on osoitus Hyundain puhdaspiirteisen muotokielen kehityksestä.

 

Virtaa elämään

 

Vuoden 2021 alkupuolella tulevaisuuden liikkuminen ei enää ole jotain, jota sinun pitää odottaa. Se on osa jokapäiväistä elämää. Ikonisen puhdas muotoilu, jännittävän edistyksellinen teknologia ja vertaansa vailla oleva mukavuus – IONIQ 5 siirtää sinut johtoon.

 

Muotoilu


Kajastuksesta kirkkauteen 256 pikselillä

Tulet näkemään. Ja IONIQ 5:si tullaan näkemään (ja muistamaan) yhtä varmasti, sillä sen tehokkaat LED-ajovalot loistavat ainutlaatuisella 256 pikselin hehkulla.
Käännät liikkuessasi päitä myös päivisin auton puhtailla ja terävillä linjoilla, jotka ovat saaneet innoituksensa Hyundain 45-konseptimallista.

 

Lataaminen


10 prosentista 80 prosenttiin 18 minuutissa

IONIQ 5 on rakennettu E-GMP-pohjalevylle, joka on laatuaan ensimmäinen Hyundai Motor Groupin nimenomaan täyssähköautolle suunnittelema. Tämä mahdollistaa lataamisen sekä 800 voltin että 400 voltin jännitteellä – huippuluokan latausteknologiaa, joka pitää autosi liikkeellä viiveettä ja tehokkaasti.

Suorituskyky


0-100 km/h 5,3 sekunnissa

Sähköinen kiihtyvyys on aina ollut hauskaa, mutta IONIQ 5 vie hauskuuden uudelle tasolle. Auton edistyksellinen uusi voimalinja antaa käyttöösi sanattomaksi vetävän suorituskyvyn, välittömän väännön ja kiihkeän kiihtyvyyden.

Avara tilavuus


Etuakselilta taka-akselille: 3 000 mm

Hyundain uudessa E-GMP-pohjalevyssä on peräti kolmemetrinen akseliväli, minkä ansiosta autoon on saatu oivalliset mittasuhteet ja ennennäkemättömän avarat tilat. Eikä tilaa ole pelkästään sinulle ja matkustajillesi:  koska konepellin alla ei ole moottoria, järjestimme lisätilaa myös matkatavaroillesi. Erikoisen tilavaa mukavuutta koko auton mitalta!

 

Sisätilat


Akkujen latausta myös ihmisille

IONIQ 5 ei ole ainoa, joka tarvitsee silloin tällöin nopeasti lisää virtaa. Siksi IONIQ 5 tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta: etuistuimilla voi rentoutua taittamalla ne lepoasentoon, esimerkiksi auton latauksen ajaksi. Vain napin painalluksella voit nojata taaksepäin saadaksesi virkistävän tauon.

 

Materiaalit


Suunniteltu tulevaisuutta ajatellen

IONIQ 5:n sisätilat on valmistettu ekologisesti kestävistä materiaaleista, kuten kierrätetyistä ja luonnonmukaisista kuiduista ja ympäristöystävällisesti tuotetusta nahasta, joka on värjätty pellavansiemenöljypohjaisilla tuotteilla. Materiaaleissa on hyödynnetty esimerkiksi kierrätettyjä PET-muovipulloja.

 

Vetomassa


Sähköauton vetokapasiteetti? – Kyllä.

Tarvetta muutolle tai muulle tavaran kuljetukselle? Ei ongelmaa. IONIQ 5 tarjoaa poikkeuksellisen, jopa 1 600 kg:n vetomassan ja 605 Nm:n vääntömomentin nelivetoisessa versiossa, joten raskaammankin taakan siirtäminen sujuu peräkärryn kanssa kätevästi samalla autolla, kuin muutkin arjen kulkemiset.

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö