Mitsubishi ASX- talvipaketti 990€!

ASX 2020 iso

 

Erään Mitsubishin ASX-malleja saat talvipaketin hintaan 990€

 

Talvipaketti sisältää talvirenkaat aluvanteilla, moottorilämmittimen ja sisäpistokkeen.

Meillä on esittelyautona automaattivaihteinen ASX, tervetuloa koeajolle!

 

AJAMINEN

 

Helppo pysäköidä. Helppo ajaa. Helppo rakastaa. Uusi Mitsubishi ASX -katumaasturi on riittävän kompakti ketterään kaupunkiajoon, mutta myös tarpeeksi iso olemaan käytännöllinen kaikilla reiteillä. Edistyksellinen sähköinen nelivetojärjestelmä tarjoaa erinomaisen pidon kaikissa olosuhteissa. Uuden Mitsubishi ASX:n rungon muoto on suunniteltu siten, että se voi suoriutua myös epätasaisemmassakin maastossa. Uusi Mitsubishi ASX on suunniteltu seikkailuun!

 

Vaivatonta vaihteen vaihtamista

 

Urheilulliset vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä antavat sinulle mahdollisuuden tehdä ajamisesta entistä hauskempaa. Voit helposti valita vaihteen vetämällä valitsinta itseäsi kohti, eikä sinun tarvitse huolehtia ollenkaan kytkimen käytöstä. Kätesi pysyvät ohjauspyörällä ja hallitset näin autoasi paremmin

 

Vähennä polttoaineen kulutusta ja päästöjä

 

Auto Stop & Go sammuttaa moottorin auton pysähtyessä esimerkiksi liikennevaloihin. Järjestelmä vähentää polttoaineen kulutusta ja CO2 päästöjä sammuttaessaan moottorin, mutta ei katkaise virtaa elektronisista järjestelmistä. Moottori käynnistyy uudelleen välittömästi – matkasi jatkuu odottelematta.

 

Vaivattomampaa pitkän matkan ajoa

 

Pitkän matkan ajossa maksimiajonopeuden asettaminen on käytännöllistä. Se lisää myös ajomukavuutta, sillä voit vaihtaa ajoasentoa turvallisesti ajon aikana ajonopeuden säilyessä tasaisena. Paina vain jarrua vapauttaaksesi vakionopeudensäädin toiminnastaan.

 

Reaktiokykyä taloudellisesti

 

Uudessa Mitsubishi ASX:ssä on uusi 2.0-litrainen nelisylinterinen MIVEC*-bensiinimoottori. Moottorin yhteyteen on saatavilla joko 5-vaihteinen manuaalivaihteisto tai CVT-automaatti. Uudessa Mitsubishi ASX:ssä on vakiona Auto Stop & Go (AS&G). Uusi moottori tarjoaa lisää tehoa ja vääntöä ollessaan silti taloudellisempi kevyemmän alumiinisen sylinterilohkon ansiosta.

 

Vaivattomasti töyssyjen ja kuoppien yli

 

Uudessa Mitsubishi ASX:ssä on kaikki katumaasturin hyödyt. Korkean ajoasennon ansiosta näet tien pitkälle edessäsi. Korkean maavaran ansiosta uusi Mitsubishi ASX selviytyy yllättävistäkin tieolosuhteista. Auton sisään ja autosta ulos on lisäksi helppo kulkea.

 

ULKOPUOLI

 

Uusi etusäleikkö ja uudet ajovalot antavat uudelle Mitsubishi ASX:lle modernin ja voimakkaan ilmeen. Tyylikkäät muodot ja kevytmetallivanteet viimeistelevät kokonaisuuden. Miksi sekoittua massaan, kun voi erottua joukosta?

 

ASX 2020 tiell netti

 

Turvallisuuden ja suorituskyvyn fuusio

 

Uuden etusäleikön ja puskurin ansiosta uuden Mitsubishi ASX:n etuosassa on entistä vahvemmat katumaasturin piirteet. Mutta se ei koske vain ulkonäköä. Keulan ainutlaatuinen DYNAMIC SHIELD -muotoilu tarjoaa paremman suojan jalankulkijoille ja matkustajille. Kaltevan konepellin ansiosta auton mittasuhteita on helpompi arvioida, joten pysäköiminen on entistä helpompaa.

 

Parempaa näkyvyyttä eteen ja taakse

 

Uudet tehokkaat LED-ajovalot, päiväajovalot sekä sumuvalot on sijoitettu niin, että ne valaisevat parhaalla mahdollisella tavalla tietä edessäsi. Takana uudet T-muotoillut LED-takavalot tarjoavat paremman näkyvyyden takana oleville autoilijoille. 

 

Vivahteikkaampi ja syvempi punainen

 

Uusi Mitsubishi ASX on saatavilla uudella syvänpunaisella monikerrosmetallivärillä. Red Diamond -metalliväriin on lisätty helmiäisviimeistely.

 

Sporttista ajotuntumaa

 

Uusi Mitsubishi ASX on nyt saatavilla 18-tuumaisilla alumiinivanteilla. Alumiinivanne on urheilullinen ja luo tarkemman ajotuntuman tiehen ja paremman pidon sekä kuivalla että märällä tiellä.

SISÄTILAT

 

Kompaktiksi katumaasturiksi uudessa Mitsubishi ASX:ssä on reilusti jalka- ja päätilaa. Tilaa ei ole ainoastaan etupenkin matkustajille, sillä myös takapenkiläisille tilaa on reilusti mukavaan matkustamiseen. 

 

Laajentaa maailmaasi

 

Uudessa Mitsubishi ASX:ssä on uusi 8" Smartphone Link Display Audio -järjestelmä (SDA). Tämä uusi mediakeskus on entistä parempi ja käyttäjäystävällisempi. Uudessa SDA:ssa on 8" kosketusnäyttö, navigaattori* ja uusi nopeampi prosessori, joka tekee siitä entistä nopeamman käyttää. Näet SDA:sta myös tärkeitä ajamiseen liittyviä tietoja. Uusi 8" SDA-järjestelmä mahdollistaa älypuhelimesi saumattoman yhdistämisen autosi kanssa. Apple CarPlay*: iPhone*-älypuhelimen yhdistäminen SDA:han mahdollistaa esimerkiksi karttojen, musiikin, puheluiden ja viestien helpon hallinnoinnin Siri*:n kautta. SDA-järjestelmä auttaa sinua intuitiivisesti käyttämään iPhone*:asi, jopa tien päällä.

 

Tilaihme

 

Minne oletkin matkalla, Mitsubishi ASX:n kyytiin voit ottaa mukaan kaiken tarvitsemasi, sillä tarjolla on jopa 406 litraa** tavaratilaa, kun matkustajia on viisi. Helposti avattava takaluukku on riittävän leveä isoimmillekin tavaroille, ja matala lattiakorkeus helpottaa painavamman lastin siirtämistä sisään ja ulos. Takaistuin voidaan taittaa kokonaan alas, jolloin saadaan runsaasti säilytystilaa suurten tavaroiden kuljettamiseen. 60:40-suhteessa taittuva takaistuin voidaan myös taittaa osittain alas, jolloin saadaan tilaa polkupyörille tai muille erikoispitkille esineille - takaistumatilasta tinkimättä.

** Sisältää 13-litraisen lattian alla olevan säilytystilan (renkaanpaikkaussarjalla).

 

Tavallista pidemmille kuormille

 

Takaistuimet taittuvat 60:40-suhteessa. Toisin sanoen osa takaistuimesta voidaan taittaa alas. Tämän avulla voit kuljettaa autossa esimerkiksi pyörän tai erityisen pitkä tavaroita, jättäen kuitenkin vielä istuintilaa matkustajille.

Tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä

 

Selkeälukuiseen ja tyylikkääseen mittaristoon sisältyy myös LCD-monitoimivärinäyttö, joka kertoo sinulle hyödyllisiä tietoja muun muassa polttoaineen keskikulutuksesta, ajetun matkan pituudesta ja ulkolämpötilasta.

 

ASX 2020 sis

 

 

Mukavuutta pitkälläkin matkalla

 

Istuimet on suunniteltu takaamaan selälle maksimaalisen tuen ja kaikilla matkustajilla on lisäksi runsaasti jalka- ja päätilaa. Valittavanasi on myös sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin ja lämmitettävät etuistuimet. Uusi Mitsubishi ASX on saatavilla joko kangas tai nahkaverhoilulla.

 

TURVALLISUUS

 

Olemme olleet ajoneuvoteknologian eturintamassa siitä hetkestä alkaen, kun aloitimme autojen valmistuksen yli 100 vuotta sitten. Nykyään kaikki automme on varustettu älykkäillä järjestelmillä, jotka tukevat turvallisempaa ajamista ja suojaavat sinua ja matkustajiasi.

Turvallisempi törmäyksen sattuessa

 

Etutörmäysvaroitin auttaa estämään etutörmäyksiä tai vähentämään niistä aiheutuvaa vahinkoa, jos törmäystä ei voi estää. Varoitin reagoi autoihin ja jalankulkijoihin kameran ja lasertutkan avulla. Jos järjestelmä havaitsee törmäysvaaran, kuuluu varoitusääni ja auto hidastaa automaattisesti.

Jos ajelehdit, auto kertoo sen sinulle

 

Tämä älykäs toiminto antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos auto ajautuu ajokaistaltaan ilman suuntavilkun käyttämistä.

 

Säätää valot puolestasi

 

Jotta pimeällä ajaminen olisi turvallisempaa, mukavampaa ja helpompaa, kaukovalot vaihtuvat automaattisesti lähivaloiksi, kun edessä havaitaan muita ajoneuvoja. Valot myös palautuvat kaukovaloiksi automaattisesti, jotta sinun ei tarvitse irrottaa käsiäsi ohjauspyörästä valojen säätämiseksi.

Ei enää kuolleita kulmia

 

Tämä turvallisuustoiminto käyttää takapuskurin tutka-antureita tunnistaakseen takaosan kuolleissa kulmissa olevat autot ja jalankulkijat. Ovipeiliin syttyy merkkivalo, kun kuolleen kulman varoitin on käytössä ja suuntavilkut eivät ole päällä. Kun toinen auto tai jalankulkija havaitaan suuntavilkun ollessa päällä, auton puoleisen sivupeilin merkkivalo vilkkuu ja kuuluu äänimerkki.

 

Peruuta itsevarmasti

 

Mittaristoon ilmestyy merkkivalo järjestelmän ollessa käytössä. Jos takapuskurissa olevat tutka-anturit havaitsevat lähestyvän ajoneuvon peruutusvaihteen ollessa kytkettynä, monitoiminäyttöön tulee varoitusviesti, kuuluu äänimerkki ja molempien sivupeilien merkkivalot vilkkuvat.

 

Uuden Mitsubishi ASX:n törmäysturvallisuutta on parannettu huomattavasti Mitsubishi Motorsin RISE-korilla (Reinforced Impact Safety Evolution), joka absorboi tehokkaasti törmäysenergiaa ja suojaa koria ja kaikkia matkustajia törmäystilanteessa. Sinä ja matkustajasi olette mahdollisimman turvallisessa ympäristössä, kun sitä eniten tarvitsette.

 

Suojaa kaikille matkustajille

 

Uusi Mitsubishi ASX suojaa sinua ja matkustajiasi törmäyksessä seitsemän turvatyynyn järjestelmällään. Etuturvatyynyt suojaavat etupenkin matkustajia ja polviturvatyyny kuljettajan jalkoja mahdollisessa etutörmäyksessä. Sivutörmäyksessä etumatkustajia suojaavat sivuturvatyynyt ja kummankin rivin matkustajia sivuilla olevat turvaverhot.

 

Mäkilähtöavustin (HSA)

 

Mäkilähtöavustin estää autoa liukumasta taaksepäin lähdettäessä liikkeelle jyrkässä ylämäessä. Se pitää automaattisesti jarrut päällä enintään kahden sekunnin ajan, kunnes kaasupoljinta painetaan

 

Uusi ASX on saatavana myös nelivetona

 

Nelivetojärjestelmämme (4WD) luotiin hyödyntämällä teknologioita, joita olemme kehittäneet vuosien ajan. Vääntöä ohjataan etupyöriltä takapyörille pidon maksimoimiseksi esimerkiksi liukkaissa olosuhteissa. Aktiivinen ajovakauden- ja pidonhallintajärjestelmä (ASC) analysoi auton liikkeitä ja tarpeen mukaan jakaa vääntöä sekä jarruvoimaa renkaiden välillä vakauden säilyttämiseksi. Tuloksena on parempi ohjattavuus ja käsiteltävyys.

4WD-ajotilat

Paranna uuden Mitsubishi ASX:n maastoajoa ja vakautta entisestään keskikonsolin nelivetokytkimellä. Paina kytkintä, kunnes haluamasi tila näkyy kojelaudan monitoiminäytössä. Valitse 2WD-, 4WD AUTO- tai 4WD LOCK -ajotila.

Normaalit olosuhteet 2WD

Taloudelliseen ajamiseen normaaleilla, kuivilla teillä ja moottoriteillä.

 

Heikommat olosuhteet 4WD AUTO

Lisää pitoa ja vakautta huonommissakin olosuhteissa.

 

Vaikeat olosuhteet 4WD LOCK

Liukkaisiin olosuhteisiin, kuten lumiset tiet tai hiekkatiet. Kun vaaditaan maksimaalista pitoa.

 

 

ASX 2020 kuvaus netti

 

 

Mitsubishi ASX hinnat, varusteet ja tekniset tiedot

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo tästä