Mitsubishi Outlander PHEV -hybridikuninkaan elokuu

 PHEV iso kuva

 

Nyt Outlander PHEV -lataushybrideihin talvirenkaat veloituksetta

Voimassa 31.8.2020 saakka. 

 

Mitsubishi Outlander PHEV:n varusteita ovat muun muassa:

  • Jatkuva sähköinen neliveto
  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Remote control -etähallinta
  • Sähköinen takaluukku
  • Peruutuskamera
  • Automaattinen kaksialueilmastointi
  • Avaimeton käynnistys ja lukitus
  • 8'' mediakeskus
  • Apple CarPlay ja Android Auto -liitettävyys
  • 5 vuoden/100 000 km Mitsubishi-takuu

 

Autoja saatavilla nopeaan toimitukseen! Mallisto alk. 43 990 €.

 

Luehan alta millaisesta autosta on kyse. Lue myös:

Outlander PHEV:n yleisimmin esitetyt kysymykset ja vastaukset

Outlander PHEV -asiakkaamme Antin kokemus ja maahantuojan Rikun kommentit

 

Ajaminen

 

Tämä auto on suunniteltu  kaikkiin elämäsi osa-alueisiin sopivaksi. Mitsubishi OUTLANDER PHEV on valmis päivittäisiin työmatkoihin ja muihin arjen seikkailuihin. Ajaminen on puhdasta iloa! Mitsubishi OUTLANDER PHEV:ssä on voimaa. Järjestelmän yhteisteho on jopa 224 hevosvoimaa. Kiihtyvyys on täysin saumatonta, sillä autossa ei ole perinteistä vaihdelaatikkoa. Mitsubishi OUTLANDER PHEV:ssä on kaikki katumaasturin edut, kuten korkeampi ajoasento, tilavat sisätilat ja suuri tavaratila.

 

PHEV ulkoa

 

Parempi kuin perinteinen katumaasturi, parempaa ajonhallintaa

 

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n etu- ja taka-akseleille asennetut erilliset sähkömoottorit tuottavat uskomattoman herkästi reagoivan nelivedon, joka S-AWC-järjestelmän kanssa takaa erittäin hyvän vakauden sekä ohjaustuntuman. Järjestelmä sallii jopa 135 km/h huippunopeuden EV-tilassa.

 

Mitsubishi OUTLANDER PHEV on ainoa auto, joka tarjoaa S-AWC:n sekä kaksoissähkömoottorit yhdistävän nelivedon. Alkujaan rallikäyttöön suunniteltu S-AWC-järjestelmä jakaa optimaalisen väännön ja pidon eri renkaille. Tuloksena on 4WD-järjestelmä, joka tarjoaa paremman vakauden sekä suorituskyvyn niin asfaltilla, soralla kuin lumella.

 

Aktiivinen kääntyvyydenhallinta (AYC) parantaa ajamista mutkissa jakamalla jarrutusvoimaa optimaalisesti renkaiden välillä

 

Ajovakauden- ja pidonhallintajärjestelmä (ASC) analysoi antureiden avulla auton liikettä ja tunnistaa pyörien sivuttaisluiston. Ohjaamalla moottorin tehoa ja kohdistamalla jarrutusvoimaa soveltuviin pyöriin ASC auttaa pitämään auton liikkeen vakaana ja hallittavana.

 

ABS-jarrujärjestelmä (ABS) estää pyöriä lukkiutumasta voimakkaassa jarrutuksessa tai jarruttaessa liukkaalla tienpinnalla. Tämä tarkoittaa, että kuljettaja voi pitää hallinnan ja ohjata mahdollisten esteiden ympäri ja/tai välttää törmäyksiä. 

 

Uudet ajotilat tekevät S-AWC:stä vieläkin paremman, koska sen avulla voit valita parhaan asetuksen vallitseville tieolosuhteille

 

 
Paranna Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n maastoajoa ja vakautta entisestään keskikonsolin uudella ajotilakytkimellä. Paina kytkintä, kunnes haluamasi tila näkyy kojelaudan monitoiminäytössä. Valitse SPORT-, ECO-, NORMAL-, SNOW tai LOCK-ajotila.
Normal - kuivat ja päällystetyt tiet
PHEV Normal

 

Snow - liukkaat ja lumiset tiet

 

HEV lumi

Lock-tila- huonokuntoiset tiet

 

PHEV lock

Sport- tila -kuivat ja mutkittelevat tiet

 

PHEV sport

 

ECO-tila -taloudellisempaa ajamista normaaleissa olosuhteissa

PHEV eco

Ulkopuoli

 

Mitsubishi OUTLANDER PHEV erottuu joukosta! Voimakas etusäleikkö, tyylikkäät ajovalot ja aerodynaaminen muotoilu kääntävät katseet kaikkialla. Dynamic Shield -muotoilu on uusien autojemme voimakas keulailme. Se parantaa suorituskykyä ja luo turvaa sekä autolle ja matkustajille.

 

PHEV valkoinen

 

Lastaaminen ja purkaminen tehty helpoksi

 

Oletko koskaan yrittänyt avata takaluukun kädet täynnä tavaroita? Tiedämme, millaista se on. Siksi Mitsubishi OUTLANDER PHEV:ssä on kolme vaihtoehtoa: voit avata ja sulkea takaluukun avaimella, kojelaudassa olevalla painikkeella tai takaluukun painikkeella.

Sisätilat

 

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n sisällä on paljon tilaa ja runsaasti ylellisiä ominaisuuksia. Mutta huomaat nopeasti jotain muutakin. Se on hyvin, hyvin hiljainen.

 

SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO -JÄRJESTELMÄ (SDA)

Uusi 8" Smartphone Link Display Audio (SDA) -järjestelmä mahdollistaa älypuhelimesi saumattoman yhdistämisen autosi kanssa. Apple CarPlay*: iPhone*-älypuhelimen yhdistäminen SDA:han mahdollistaa esimerkiksi karttojen, musiikin, puheluiden ja viestien helpon hallinnoinnin Siri*:n kautta. SDA-järjestelmä auttaa sinua intuitiivisesti käyttämään iPhone*:asi, jopa tien päällä.

 

Lisää äänenvoimakkuutta

 
Loimme uudistuneen audiojärjestelmän erityisesti uudistuneelle Mitsubishi OUTLANDER PHEV:lle. 510 W:n tehoinen järjestelmä takaa sinulle upean äänimaailman. Edessä oleva titaaninen diskanttikaiutin kattaa ylä-äänet ja ympäri auton sijoitetut muut kaiuttimet tarjoavat rikkaamman ja tasapainoisemman äänen. Tuloksena on audiojärjestelmä, joka on parempi kuin monet kotistereojärjestelmät

 

Istu alas ja nauti matkasta

 

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:ssä on isot ovet ja näin auton kyytiin on helppo nousta sisään ja astua ulos. Auton sisällä kaikilla matkustajilla on runsaasti jalka- ja päätilaa, joka takaa matkustusmukavuuden pitkilläkin matkoilla. 

 

Pakkaa kaikki tarvittava mukaan

 

463 litran (Instyle ja Instyle Sport -varustelutasoissa 453 litraa) tavaratila tarkoittaa, että voit pakata mukaan kaiken matkatavaroista rattaisiin. Takaistuimen selkänojan voi taittaa, jolloin kyytiin mahtuu esimerkiksi pari maastopyörää. Tavaratilan alapuolella on myös tila, joka sopii erinomaisesti latauskaapelin säilyttämiseen. 

 

Mukavuutta pitkilläkin matkoilla

 

Istuimet on suunniteltu takaamaan selälle maksimaalisen tuen. Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n saa sähköisesti säädettävällä kuljettajan istuimella ja lämmitettävillä etuistuimilla. Lisäksi uudistuneessa Mitsubishi OUTLANDER PHEV:ssä on kaikissa varustetasoissa sähköinen ristiseläntuki kuljettajalle.

 

Toimintamatka

 

Suuren kapasiteetin ajoakku antaa toimintamatkaksi jopa 45 km*. Yhdistettynä uuteen 2,4 litraiseen bensiinimoottorin yhteistoimintamatka on jopa yli 600 km*. OUTLANDER PHEV:n kyky kerätä talteen liike-energiaa regeneroivan jarrutuksen myötä tehostaa ennestään taloudellista ajamista.

 

Arkiajot mukavasti sähköllä

 

Suurimmalle osalle meistä päivän arkiajot rajoittuvat kodin, työn ja harrastusten välille. Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n kanssa voit ajaa ne mukavasti sähköllä, mikäli arkiajosi ovat alle 45 km*. Jos sinulla on mahdollisuus ladata myös päivittäisen reittisi varrella, esimerkiksi töissä, saat toimintamatkalle entistä enemmän pituutta

 

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:llä pääset myös pitkälle

 

Ladattavan hybridin toiminta perustuu siihen, että et ole ainoastaan sähköisen toimintamatkan varassa. Autoa voi tankata, kuten normaalia polttomoottoriautoa. Tämä tarjoaa käytännössä vastaavan toimintamatkan polttomoottoriautoon verrattuna.

Lataaminen

 
Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n voi ladata monella eri tavalla. Lataaminen 0-80%:iin kestää noin 25 minuuttia pikalatauksella*. Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n voi ladata monella eri tavalla. Kaikki tavat ovat helppoja ja käteviä. Valitse tapa, joka sopii sinulle parhaiten.
 

PHEV Charging Hero 2160x960

 

Tilapäislataus

Auton mukana tulee tilapäislatauskaapeli, minkä voi liittää mihin tahansa perinteiseen kotipistorasiaan. Tätä tapaa ei kuitenkaan suositella jatkuvaan käyttöön. 

 

Hinnat alkaen

 

Mitsubishi Outlander PHEV hinnat (aina neliveto) alkaen 43 990€

 PHEV iso kuva

 

Tervetuloa tutustumaan!

 

Mitsubishi Outlander PHEV hinnasto

 

Tsekkaa tästä Black and White Business-kampanja

 

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000 

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo