Mitsubishi Outlander hinnat alk. 27 990€, talvirenkaat 490€!

 

Outlander hopea

 

Tiesitkö? 

Tiesitkö, että uuden Outlanderin saa edelleen myös ilman PHEV-liitettä perässä? Autot ovat 2.0 bensamoottorilla varustettuja ja valittavana on sekä etu- tai neliveto, manuaali- tai automaattivaihteinen, 5- tai 7-paikkainen.

 

Outlanderin hinnat alkavat 27 990 eurosta ja nyt erään autoja talvirenkaat mukaan 490 eurolla!

 

Jätä yhteystietosi ja pyydä tarjous 

 

 

ULKOPUOLI

 

Mitsubishi OUTLANDER:illa erotut joukosta! Sen voimakas ulkonäkö aina määrätietoisesta keulasta tyylikkääseen takaosaan henkivät tyylikkyyttä, kestävyyttä ja suorituskykyä. Mitsubishi OUTLANDER kääntää katseita, minne vain menetkin.

 

Dynamic Shield -muotoilu

 

Dynamic Shield -muotoilu on uusien autojemme voimakas keulailme. Se parantaa suorituskykyä ja luo turvaa sekä autolle että matkustajille.

 

Outlander DS

 

Näe pidemmälle

 

Tyylikkäiden LED-ajovalojen automaattinen korkeudensäätö perustuu kuormaan, kiihdyttämiseen ja jarruttamiseen. Näin ajovalot osoittavat aina sinne, minne niiden kuuluukin, eivätkä häikäise vastaantulevia autoilijoita.

 

Lastaaminen ja purkaminen tehty helpoksi

 

Oletko koskaan yrittänyt avata takaluukun kädet täynnä tavaroita? Tiedämme, millaista se on. Siksi Mitsubishi OUTLANDER:issa on sinulle kolme vaihtoehtoa: voit avata ja sulkea takaluukun avaimella, kojelaudassa olevalla painikkeella tai takaluukun painikkeella.

 

Sadetunnistin

 

On rutiininomaista säätää tuulilasinpyyhkijöitä sateen voimistuessa. Enää sinun ei tarvitse huolehtia tästä. Sadetunnistin käynnistää tuulilasinpyyhkijät automaattisesti, kun tuulilasissa havaitaan kosteutta. Voit siis keskittyä täysin ajamiseen.

 

Avaa auton ovet koskematta avaimiin

 

Kun avain on mukanasi, voit painaa jomman kumman etuoven tai takaluukun ulkopainiketta lukitaksesi tai avataksesi kaikkien ovien ja takaluukun lukituksen ja painaa moottorin käynnistyspainiketta ohjaamossa moottorin käynnistämiseksi tai sammuttamiseksi.  

 

Vaikuttava vetokyky

 

Mitsubishi OUTLANDER:in vetokyky on 1 600 kg, joka on optimaalinen asuntovaunun tai esimerkiksi mönkijän vetämiseen peräkärryllä.

 

AJAMINEN

 

Tämä on Mitsubishi OUTLANDER:in uusin sukupolvi. Mitsubishi OUTLANDER on valmis päivittäisiin työmatkoihin tai seikkailuihin syvällä maaseudun sydämessä. Alkujaan rallikäyttöön suunniteltu S-AWC-järjestelmä jakaa optimaalisen väännön ja pidon eri renkaille. Tuloksena on 4WD-järjestelmä, joka tarjoaa paremman vakauden sekä suorituskyvyn niin asfaltilla, soralla kuin lumella.

 

Tarkempi ohjaus

 

Aktiivinen kääntyvyydenhallinta (AYC) parantaa ajamista mutkissa jakamalla jarrutusvoimaa optimaalisesti renkaiden välillä.

 

Vakautta ja hallittavuutta

 

Ajovakauden- ja pidonhallintajärjestelmä (ASC) analysoi antureiden avulla auton liikettä ja tunnistaa pyörien sivuttaisluiston. Ohjaamalla moottorin tehoa ja kohdistamalla jarrutusvoimaa soveltuviin pyöriin ASC auttaa pitämään auton liikkeen vakaana ja hallittavana.

 

Ei lukkiutuneita jarruja

 

ABS-jarrujärjestelmä (ABS) estävää pyöriä lukkiutumasta voimakkaassa jarrutuksessa tai jarruttaessa liukkaalla tienpinnalla. Tämä tarkoittaa, että kuljettaja voi pitää hallinnan ja ohjata mahdollisten esteiden ympäri ja/tai välttää törmäyksiä.

 

Lisää pitoa, kun sitä tarvitset

 

Paranna Mitsubishi OUTLANDER:in maastoajoa ja vakautta entisestään keskikonsolin uudella ajotilakytkimellä. Paina kytkintä, kunnes haluamasi tila näkyy kojelaudan monitoiminäytössä. Valitse ECO-, NORMAL-, SNOW tai GRAVEL-ajotila.

 

Taloudellisempaa ajamista normaaleissa olosuhteissa.
Normal-tila
Kuivat ja päällystetyt maantiet.

 

Snow-tila
Liukkaat ja lumiset tiet.

 

Gravel-tila
Huonokuntoiset ja päällystämättömät tiet.

 

Valmiina seikkailuusi

 

Mitsubishi OUTLANDER:issa on kaikki katumaasturin edut, kuten korkeampi ajoasento ja korkea maavara, joten se selviytyy yhtä hyvin kuoppaisilla teillä ja epätasaisessa maastossa.

 

Erittäin polttoainetaloudellinen

 

Mitsubishi OUTLANDER:in 2-litrainen MIVEC-moottori (MIVEC = Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control) on tehokas, hyvin kiihtyvä ja polttoainetaloudellinen. Tämä tarkoittaa, että vietät vähemmän aikaa tankatessa ja enemmän tien päällä.

 

Parkkeeraaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa

 

Auton edessä, takana ja sivuilla olevien kameroiden (ja lintuperspektiivin) näkymät voidaan esittää erilaisina yhdistelminä, jolloin nähdään, mitä kuolleissa kulmissa on. Se auttaa havaitsemaan toisen auton tai jalankulkijan auton takana ja tekee pysäköinnistä turvallisempaa.

 

Käsijarrun käyttäminen on helppoa

 

Sähkötoiminen käsijarru korvaa perinteisen vivun. Vedä ylös aktivoidaksesi ja vapauta painamalla. Kun pysähdyt liikennevaloihin, Auto-Hold -painike pitää autosi paikallaan, vaikka vapautat jalkasi jarrupolkimelta. Jatkaaksesi matkaa, vapauta jarrut painamalla vain kaasua.

 

Hetkessä kirkas ajonäkymä

 

Lämmityslangat häivyttävät sumun tai huurteen tuulilasista. Näin tuulilasin puhdistumiseen kuluu selvästi vähemmän aikaa verrattuna lämmittimeen tai huurteenpoistoon. Täydellinen kylmiin talviaamuihin.

 

SISÄTILAT

 

Mitsubishi OUTLANDER:in sisätilat on luotu mukavuutta ja käytännöllisyyttä ajatellen. Jopa kaikkein pisimmät matkat sujuvat vaivattomasti tilavassa matkustamossa ja mukavissa istuimissa. Modernit teknologiaratkaisut tekevät ajomatkasta miellyttävän ja viihtyisän.

 

Laajentaa maailmaasi

 

Uusi 8" Smartphone Link Display Audio (SDA) -järjestelmä mahdollistaa älypuhelimesi saumattoman yhdistämisen autosi kanssa. Apple CarPlay*: iPhone*-älypuhelimen yhdistäminen SDA:han mahdollistaa esimerkiksi karttojen, musiikin, puheluiden ja viestien helpon hallinnoinnin Siri*:n kautta. SDA-järjestelmä auttaa sinua intuitiivisesti käyttämään iPhone*:asi, jopa tien päällä.

 

Outlander etupenkkinkym

 

Lisää äänenvoimakkuutta

 

Loimme tämän audiojärjestelmän erityisesti uudistuneelle Mitsubishi OUTLANDER:ille. 510 W:n tehoinen järjestelmä takaa sinulle upean äänimaailman. Edessä oleva titaaninen diskanttikaiutin kattaa ylä-äänet ja ympäri auton sijoitetut muut kaiuttimet tarjoavat rikkaamman ja tasapainoisemman äänen. Tuloksena on audiojärjestelmä, joka on parempi kuin monet kotistereojärjestelmät.

 

Tilava matkustamo

 

Mitsubishi OUTLANDER:issa on isot ovet ja näin auton kyytiin on helppo nousta sisään ja astua ulos. Auton sisällä kaikilla matkustajilla on runsaasti jalka- ja päätilaa, joka takaa matkustusmukavuuden pitkilläkin matkoilla.

 

Istuinten järjestely

 

Toisen ja kolmannen rivin istuimet voidaan järjestellä joustavasti melkeinpä kaikkia mahdollisia matkustajien ja matkatavaroiden yhdistelmiä varten. Kaikkien takaistuinten selkänojat voidaan myös taittaa alas, jolloin saadaan erittäin tilava tasainen tavaratila. Toisen rivin istuimia voi liu’uttaa, jolloin kolmannelle penkkiriville on helpompi päästä.

 

Istuinten muotoilu

 

Istuimet on suunniteltu vartaloa mukaileviksi. Istuimet on saatavilla kaksivärisesti tikatulla kangasverhoilulla tai mustalla tai beigellä laadukkaalla nahkaverhoilulla. Kuljettajan istuin on saatavilla sähkösäädettävänä ja etuistuimien lämmityksellä. Uudistunut Mitsubishi OUTLANDER on varustettu aina kuljettajan sähköisellä ristiseläntuella. Outlanderin saa myös 7-paikkaisena.

 

Outlander 7p

 

TURVALLISUUS

 

Suunnittelemme turvallisuusratkaisut perin pohjin. Mitsubishi OUTLANDER:issa on turvallisempi jarrutus, turvallisemmat valot ja turvallisempi matkustamo, joka suojaa sinua ja matkustajiasi. 

 

Turvallisempi törmäyksen sattuessa

 

Etutörmäysvaroitin auttaa estämään etutörmäyksiä ja vähentämään niistä aiheutuvaa vahinkoa, jos törmäystä ei voi estää. Varoitin reagoi autoihin ja jalankulkijoihin kameran ja lasertutkan avulla. Jos järjestelmä havaitsee törmäysvaaran, kuuluu varoitusääni ja auto hidastaa automaattisesti.

 

Näe auto jokaisesta kulmasta

 

Auton edessä, takana ja sivuilla olevien kameroiden (ja lintuperspektiivin) näkymät voidaan esittää erilaisina yhdistelminä, jolloin nähdään, mitä kuolleissa kulmissa on. Se auttaa havaitsemaan toisen auton tai jalankulkijan auton takana ja tekee näin pysäköinnistä turvallisempaa.

 

Auttaa sinua pitämään turvallisen etäisyyden 

 

ACC ylläpitää valitun etäisyyden edellä ajavaan autoon tutkaa käyttäen, jotta ajaminen olisi turvallisempaa ja rennompaa. Jos edessä ajava ajoneuvo on liian lähellä, hidastaa tai pysähtyy, mukautuva vakionopeudensäädin hidastaa automaattisesti nopeuttasi tai pysäyttää autosi.

 

Jos ajelehdit, auto kertoo sen sinulle

 

Kaistavaroitin (LDW) antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos auto on ajautumassa ajokaistaltaan, eikä suuntavilkkua käytetä.

 

Säätää valot puolestasi

 

Jotta pimeällä ajaminen olisi turvallisempaa, mukavampaa ja helpompaa, kaukovalot vaihtuvat automaattisesti lähivaloiksi, kun edessä havaitaan muita ajoneuvoja. Valot myös palautuvat kaukovaloiksi automaattisesti, jotta sinun ei tarvitse irrottaa käsiäsi ohjauspyörästä valojen säätämiseksi.

 

Ei enää kuolleita kulmia

 

Tämä turvallisuustoiminto käyttää takapuskurin tutka-antureita tunnistaakseen autosi takaosan kuolleissa kulmissa olevat autot. Ovipeiliin syttyy merkkivalo, kun kuolleen kulman varoitin on käytössä ja suuntavilkut eivät ole päällä. Kun toinen auto havaitaan suuntavilkun ollessa päällä, auton puoleisen sivupeilin merkkivalo vilkkuu ja kuuluu äänimerkki.

 

Peruuta itsevarmasti

 

Mittaristoon ilmestyy merkkivalo, kun RCTA on käytössä. Jos takapuskurissa olevat tutka-anturit havaitsevat lähestyvän ajoneuvon, kun peruutusvaihde on kytkettynä, monitoiminäyttöön tulee varoitusviesti, kuuluu äänimerkki ja molempien sivupeilien merkkivalot vilkkuvat.

 

Parkkeeraus tehty entistä helpommaksi

 

Pysäköitäessä sattuvia törmäyksiä ehkäistään järjestelmällä, joka antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos etu- tai taka-anturit havaitsevat esteen. Järjestelmä myös ohjaa moottorin tehoa, jos vahingossa kiihdytät äkillisesti.

 

Ei auton liukumista taaksepäin

 

Mäkilähtöavustin tekee jyrkissä ylämäissä liikkeelle lähdön helpommaksi, estämällä autoa liukumasta taaksepäin. Kun mäkilähtöavustin on käytössä, se pitää automaattisesti jarrut päällä hetken, jotta kuljettaja ehtii siirtää jalkansa kaasupolkimelle.

Outlander mkilhtavustin

Ainutlaatuinen korirakenne

 

Törmäysturvallisuutta on parannettu huomattavasti Mitsubishi Motorsin RISE-korilla (Reinforced Impact Safety Evolution), joka absorboi tehokkaasti törmäysenergiaa, suojaa koria ja kaikkia matkustajia törmäystilanteessa. Sinä ja matkustajasi olette turvassa, kun sitä eniten tarvitsette.

 

Suojaa kaikille matkustajille

 

Mitsubishi OUTLANDER suojaa sinua ja matkustajiasi törmäyksessä seitsemän turvatyynyn järjestelmällään. Etuturvatyynyt suojaavat etupenkin matkustajia ja polviturvatyyny kuljettajan jalkoja mahdollisessa etutörmäyksessä. Sivutörmäyksessä etumatkustajia suojaavat sivuturvatyynyt ja kummankin rivin matkustajia sivuilla olevat turvaverhot.

 

 

 

Mikko puh. 0440 219000

Matleena puh. 0440 219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo