Uusi Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, hinnat alkaen 36390€! 0%-korkotarjous!

 eclipse-cross-phev

 

Uusi Eclipse Cross PHEV -ladattava hybridi 

 

Se on tyylikäs. Se on urheilullinen. Se on saatavana nyt ladattavana hybridinä.

Ja Kurikassa auto on saanut hyvän vastaanoton. Ovatko asiakkaat kehuneet mahtavaa kiihtyvyyttä, sisätiloja vai ulkonäköä? Tule kokemaan itse! 

Eclipse PHEV-hinnat alkaen 36 390€ ja nyt 0%-rahoituskorkotarjous (+kulut). Tervetuloa meille!

 

 

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV hinnat ja varusteet

 

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV jatkaa merkin viitoittamaa tietä ladattavien hybridiautojen edelläkävijänä. Mitsubishin lippulaivamalli Outlander PHEV on noussut maailman myydyimmäksi ladattavaksi hybridiautoksi. Auton maailmanlaajuinen myynti saavutti 250 000 kappaleen rajapyykin viime kesänä.

 

Uudistunut Eclipse Cross PHEV laajentaa Mitsubishin ladattavien hybridien tarjontaa suositussa crossover-luokassa. Malli perustuu Outlander PHEV:n vahvuuksiin tehden siitä yhden luokkansa kiinnostavimmista ladattavista hybridimalleista. Eclipse Cross PHEV on uudistunut myös muotoilultaan.

 

Eclipse Cross PHEV on varustettu Outlander PHEV:n tavoin ladattavalla Plug-in Hybrid EV -järjestelmällä, joka perustuu bensiinimoottorin ja kahden sähkömoottorin tehokkaaseen yhdistelmään. Autolla on mahdollista ajaa pelkällä sähköllä 43 km, jolloin polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat nolla. Eclipse Cross PHEV:n vetokyky on 1500 kg. Malli on aina nelivetoinen hyödyntäen Mitsubishin neliveto-osaamista.

 

Eclipse Cross PHEV on varustettu kaikkien uusien Mitsubishi-mallien tavoin viiden vuoden takuulla.

 

Ota yhteyttä, jätä yhteydenottopyyntö 

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Muotoilu

 

Uuden sukupolven Eclipse Cross PHEV on uuden edistyksellisen suunnittelumme edelläkävijä. Rikomme rajoja emmekä koskaan tingi laadusta, kun tavoitteenamme on täydellinen PHEV crossover.

 

TYYLIKÄS COUPEMAINEN KATUMAASTURI

Kiertele kaupungin kaduilla

Veistoksellisen Eclipse Cross PHEV:n ulkomuoto tuo mieleen lähtötelineissä valmiina odottavan pikajuoksijan. 

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev

 

Dynamic Shield -muotoilu

Turvallisuuden ja suorituskyvyn yhdistelmä

 DYNAMIC SHIELD -muotoilu tarkoittaa autojemme voimakasta keulailmettä, mikä erottaa auton muista ja parantaa jalankulkijoiden ja matkustajien turvallisuutta.

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev

 

Veistoksellinen kuusikulmainen korin muoto

Entistä parempi vakaus ja käsiteltävyys

Kun uutta Mitsubishi Eclipse Crossia tarkastelee takaapäin, huomaa sen muodon olevan lähes kuusikulmainen. Toisin sanoen se on leveämpi keskeltä ja kapeampi ylhäältä. Tämä tekee Eclipse Cross PHEV -katumaasturin profiilista coupemaisen tyylikkään ja ulkomuodosta vankan ja hienostuneen.

Alt Text

 

PHEV-merkki

Osoita ympäristöystävällisyytesi

Uuden Eclipse Crossin sivulla on EV-merkki ja takaosassa PHEV-merkki. Saatat ajatella, että merkit eivät ole kovinkaan tärkeitä, mutta ne osoittavat selkeästi, että teet oman osasi vähentääksesi riippuvuuttamme fossiilisista polttoaineista.

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev

 

LED-AJOVALOT JA LED-PÄIVÄAJOVALOT*

Valoisampi tie edessäpäin

Eclipse Crossin keula näyttää upealta. Kalteva konepelti kiinnittää katseet LED-päiväajovaloihin (DRL), jotka luovat auton tunnusomaisen ulkonäön. DRL-valojen alapuolella on jykevä, veistoksellinen ajovaloyksikkö, jossa ovat LED-ajovalot ja LED-sumuvalot. 

*Alimmassa varustetasossa ei LED-valoja.

 

Alt Text

 

Sähkökäyttöinen panoraamakattoluukku**

Ihaile maisemia

Sähkökäyttöinen panoraamakatto saa auton tuntumaan avoimelta ja tilavalta. Sen ansiosta henkeäsalpaavat näkymät eivät koskaan jää näkemättä. Auringon paistaessa voi käyttää sisäänrakennettua sähköistä aurinkosuojaa.

**Kaikissa varustetasoissa ei kattoluukkua.

mitsubishi-eclipse-cross-phev-kattoluukku

 

Uusi White Diamond-väri

Voimakkaampi ja miellyttävämpi valkoinen

Uusi 2021 Eclipse Cross PHEV on saatavilla useissa dynaamisissa väreissä, mukaan lukien uusi nelikerroksinen White Diamond, joka on entistä kiiltävämpi.

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev

 

Toimintamatka

 

Sähköajon toimintamatka on jopa 45 km** tehokkaan akun ansiosta. Kun tähän lisää 2,4-litraisen moottorin, niin yhdistetty toimintamatka on jopa yli 640 km**. Liike-energiaa varastoituu regeneratiivisen jarrutuksen aikana, joten voit nauttia sähköajon eduista energian loppumisesta huolehtimatta.

Alt Text

 

Lataaminen

 

Eclipse Cross PHEV:n voi ladata usealla eri tavalla. Jos käytät pikalaturia, auton lataaminen 80 prosentin varaukseen kestää vain 25 minuuttia. 

mitsubishi-eclipse-cross-phev

 

Lataa tavallista pistorasiaa käyttämällä. Suosittelemme tarkastuttamaan pistorasian ja asennuksen pätevällä sähköasentajalla ennen latauksen aloittamista tai asennuttamaan vakituiseen latauspaikkaan kiinteän latauslaitteen.100 %:N VARAUS
  • 230V8A: 7,0 TUNTIA*
  • 230V10A: 6,0 TUNTIA
  • 230V16A: 4,0 TUNTIA

Pikalaturi

Pikalaturi lataa auton akun 80 prosentin varaustasoon vain 25 minuutissa. Pikalatausmahdollisuus löytyy yleisesti moottoriteiden huoltoasemilta ja pääteiden lähettyviltä. Myös supermarkettien ja ostoskeskusten parkkipaikoilla on yleisiä pikalatauspisteitä.

80 %:N VARAUS

25 MINUUTTIA*

 

Toimintojen kauko-ohjaus 

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev-remote

 

Saat ilmoituksen, kun auto on ladattu

Haluatko saada tiedon siitä, kun Eclipse Cross PHEV:n akku on ladattu täyteen? Mitsubishin etäohjaus kertoo sen sinulle. Sen avulla voit myös määrittää latausajan etänä tai ohjelmoida matkustamon esilämmityksen tai jäähdytyksen, jotta lämpötila olisi täydellinen, kun palaat autoosi.

 

Ajettavuus

 

Uusi ECLIPSE CROSS PHEV tarjoaa vaikuttavan käsiteltävyyden ja kaarreajon. Tämä on erittäin jäykän korin, matalan painopisteen ja kaksimoottorisen nelivetojärjestelmän ansiota.

mitsubishi-eclipse-cross-phev

 

Kaksi moottoria

Eclipse Cross PHEV:ssä on monista muista hybridiautoista poiketen kaksi sähkömoottoria. Tämä tarkoittaa sitä, että auto voi hyödyntää sähköajotilaa useammin, joten ajokokemus on todella hiljainen ja miellyttävä ja kiihdytys pehmeä useimmissa ajotilanteissa.

 

SUPER ALL WHEEL CONTROL (S-AWC)

Erinomainen vakaus

Edistyksellinen, jatkuvatoiminen Super All Wheel Control -nelivetojärjestelmä säätelee kunkin pyörän ajo- ja jarruvoimaa. Tuloksena on kohdennetumpi voimansiirto, parempi kaarreajo ja parempi vakaus kaikissa ajo-olosuhteissa. Tämä integroitu järjestelmä ohjaa aktiivista kaarreajonhallintaa (AYC), aktiivista ajovakaudenhallintaa (ASC) ja lukkiutumatonta jarrujärjestelmää (ABS).

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev

 

Aktiivinen kaarreajonhallinta (AYC)

Parempi tiellä pysyminen

Aktiivinen kaarreajonhallinta on meidän kehittämämme ainutlaatuinen järjestelmä. Se parantaa kaarreajoa jakamalla jarrujen avulla vääntömomentin optimaalisesti vasemman ja oikean puolen pyörien kesken. Hallinta siis säilyy, vaikka jarruttaisit tai kiihdyttäisit liian rajusti

 

Aktiivinen ajovakaudenhallinta (ASC)

Vakaus kaikissa olosuhteissa

Aktiivinen ajovakaudenhallinta analysoi anturien avulla auton liikettä ja tunnistaa epävakaat liikkeet. Se auttaa vakauden säilyttämisessä jakamalla vääntömomentin ja jarrutusvoiman automaattisesti vasemman ja oikean puolen pyörien kesken.

 

Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS)

Ei jarrujen lukkiutumista

Lukkiutumaton jarrujärjestelmä on suunniteltu estämään luistoa. Se estää pyörien lukkiutumisen jarrutuksen aikana, jotta ne olisivat koko ajan kosketuksissa tienpintaan.

 

Viisi ajotilaa

Parempi pito tarvittaessa

Voit parantaa Eclipse Cross PHEV:n pitoa maastossa entisestään ajotilanvalitsimen avulla. Paina valitsinta, kunnes haluamasi tila näkyy kojelaudan monitoiminäytössä. Voit valita viidestä eri tilasta: Normal, Snow, Gravel, Tarmac ja Eco.

Normal