Peugeot 2008 - se kiva "pikkukorkea" ja rahoituskorkotarjous 1% ilman muita kuluja!

2008

PEUGEOT 2008

Kompaktien katumaastureiden luokassa PEUGEOT 2008 SUV i erottuu edukseen. Anna sen ilmaisuvoimaisen designin, vahvan olemuksen ja määrätietoisen luonteen lumota nauttien samalla ainutlaatuisesta hienostuneisuudesta.

2008 ohjaamoSinisillä ledeillä kehystetty mittaristo on sijoitettu normaalia korkeammalle. Kaikki ajamista koskevat tärkeät tiedot näytetään suoraan näkökentässäsi, minkä ansiosta voit pitää katseesi koko ajan tiessä. Ajat siten entistä turvallisemmin ja levollisemmin mielin. Auton eri järjestelmien ja varusteiden käyttö onnistuu kätevästi 7-tuumaisen kosketusnäytön kautta.

 

Uuden kompaktin PEUGEOT 2008 -katumaasturin erilaiset laatumateriaalit ja hienostunut viimeistely luovat matkustamoon erityisen intensiivisen tunnelman. Istuudu PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamoon. Kompakti ohjauspyörä, normaalia korkeammalle sijoitettu mittaristo ja kosketusnäyttö takaavat intuitiivisen, ketterän ja vakaan ajon sekä tarkan ohjauksen. Kompaktin ohjauspyörän ansiosta käsivarret ovat hieman suljetummassa asennossa ja kädet alempana kuin tavallista ohjauspyörää käytettäessä. Ajaminen on entistä ketterämpää ja rennompaa. Kuljettajan paikan puhdaslinjaisessa muotoilussa on korostettu kuljettajan huomiointi- ja keskittymiskykyä, mikä houkuttelee lähtemään matkalle. Elämyksellisyyttä lisäävät entisestään ajoavustinjärjestelmien sekä liitettävyys- ja turvavarusteiden sisältämät edistykselliset tekniikat, jotka tekevät ajamisesta täysin ainutlaatuisen kokemuksen.

2008 2

Virtaviivaiset linjat ja optimaalinen kokonaispaino ovat PEUGEOT 2008:n kaksi merkittävää etua. Kun näihin ominaisuuksiin yhdistetään eri käyttötarpeisiin sopivat BlueHDi- ja PureTech-moottorit, saadaan huomattavan alhainen polttoaineenkulutus ja pieni CO2-päästö. Taloudellisuutta parantaa lisäksi 6-vaihteinen EAT6-automaattivaihteisto i, joka takaa nautinnollisen sujuvan ajon. Vaihteiden porrastus on tiheä ja vaihteiden kytkeytyminen nopeaa ja sulavaa.

 

Peugeot 2008 tekniset tiedot, varustetasot ja värit

Peugeot 2008 hinnat

Jätä yhteydenottopyyntö

Mikko puh. 0440219000 tai Matleena puh. 0440219001