Peugeot 2008 - se kiva, pikkukorkea!

2008

 

 

Peugeotin 2008 on meidän myydyin Peugeotin malli. Se on pikku citymaasturi, jossa on  vakiona muun muassa vakionopeudensäädin, pysäköintitutka takana ja peruutuskamera, Bluetooth, kuljettajan istuimen korkeussäätö, 7" kosketusnäyttö ja 2-alueinen automaatti-ilmastointi.

Nyt kauppoihin on voimassa 1% rahoituskorkotarjous ilman muita kuluja*!

*Rahoitusyhtiö OP-Pohjola. Normaali luottopäätösmenettely, edellyttää kaskovakuutuksen. Auton rekisteröinti 30.10.2019 mennessä.

 

Tule koeajolle ja lasketa meillä tarjous!

Lue asiakkaamme kokemus Peugeot 2008 mallista tästä

 

 

PEUGEOT 2008

Kompaktien katumaastureiden luokassa PEUGEOT 2008 SUV i erottuu edukseen. Anna sen ilmaisuvoimaisen designin, vahvan olemuksen ja määrätietoisen luonteen lumota nauttien samalla ainutlaatuisesta hienostuneisuudesta.

2008 ohjaamoSinisillä ledeillä kehystetty mittaristo on sijoitettu normaalia korkeammalle. Kaikki ajamista koskevat tärkeät tiedot näytetään suoraan näkökentässäsi, minkä ansiosta voit pitää katseesi koko ajan tiessä. Ajat siten entistä turvallisemmin ja levollisemmin mielin. Auton eri järjestelmien ja varusteiden käyttö onnistuu kätevästi 7-tuumaisen kosketusnäytön kautta.

 

Uuden kompaktin PEUGEOT 2008 -katumaasturin erilaiset laatumateriaalit ja hienostunut viimeistely luovat matkustamoon erityisen intensiivisen tunnelman. Istuudu PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamoon. Kompakti ohjauspyörä, normaalia korkeammalle sijoitettu mittaristo ja kosketusnäyttö takaavat intuitiivisen, ketterän ja vakaan ajon sekä tarkan ohjauksen. Kompaktin ohjauspyörän ansiosta käsivarret ovat hieman suljetummassa asennossa ja kädet alempana kuin tavallista ohjauspyörää käytettäessä. Ajaminen on entistä ketterämpää ja rennompaa.

 

Kuljettajan paikan puhdaslinjaisessa muotoilussa on korostettu kuljettajan huomiointi- ja keskittymiskykyä, mikä houkuttelee lähtemään matkalle. Elämyksellisyyttä lisäävät entisestään ajoavustinjärjestelmien sekä liitettävyys- ja turvavarusteiden sisältämät edistykselliset tekniikat, jotka tekevät ajamisesta täysin ainutlaatuisen kokemuksen.

2008 2

Virtaviivaiset linjat ja optimaalinen kokonaispaino ovat PEUGEOT 2008:n kaksi merkittävää etua. Kun näihin ominaisuuksiin yhdistetään eri käyttötarpeisiin sopivat BlueHDi- ja PureTech-moottorit, saadaan huomattavan alhainen polttoaineenkulutus ja pieni CO2-päästö. Taloudellisuutta parantaa lisäksi 6-vaihteinen EAT6-automaattivaihteisto, joka takaa nautinnollisen sujuvan ajon. Vaihteiden porrastus on tiheä ja vaihteiden kytkeytyminen nopeaa ja sulavaa.

 

Katso lisätietoja alla olevista linkeistä, meillä on koeajoautona manuaalivaihteinen malli. Tervetuloa koeajolle!

 

Lue asiakkaamme kokemus Peugeot 2008 mallista tästä!

 

Peugeot 2008 hinnasto ja varustetasot

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Soita meille Mikko puh. 0440219000 tai Matleena puh. 0440219001

 

 Mikko Matleena 2008

 Mikko, Matleena ja Peugeot 2008. (kuva Ari-Pekka Suomalainen).