Peugeot 308 farmari

308 sw

Uusiin 308-kauppoihin 1% rahoituskorkotarjous ilman muita kuluja!

(Rahoittaja OP, maksimirahoitusaika 60kk, viimeinen suurempi erä mahdollinen, edellyttää normaalin luottopäätösmenettelyn)

 

Tässä muutamia tietoja Peugeotin 308-farmarimallista

 

Uusi perhefarmari PEUGEOT 308 SW sulavine linjoineen ja kauniine muotoineen  kutsuu uusiin seikkailuihin. Auton sisällä PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamo monine ainutlaatuisine varusteineen antaa lupauksen uudenlaisesta ajoelämyksestä. Peugeot 308 SW:n PureTech ihmemoottori on valittu Vuoden Moottoriksi jo 4. kerran peräkkäin! PEUGEOT 308 SW tekee niin lyhyistä kuin pitkistäkin matkoista todellisen elämyksen, huolettoman ja hauskan. Tule tutustumaan täysin uudenlaiseen ajomukavuuteen!

 

308 sw iso

 

TYYLILTÄÄN HOUKUTTELEVA

Uusi perhefarmari PEUGEOT 308 SW sulavine linjoineen ja kauniine muotoineen  kutsuu uusiin seikkailuihin. Se tekee välittömästi vaikutuksen uuden vahvasti muotoillun keulansa, uusien ajovalojensa ja tyylikkäiden 16” Zycroni vanteidensa ansiosta.

 

308 sw edest

 

Auton sisällä PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamo monine ainutlaatuisine varusteineen antaa lupauksen uudenlaisesta ajoelämyksestä. Kompaktin kokoisen ohjauspyörän ansiosta ajaminen ja auton käsittely on vaivatonta. Korkealle sijoitettu mittaristo ja 9.7” suuruinen kosketusnäyttö tekevät ajamisesta intuitiivisemman. Lisäelämyksiä tarjoaa Hi-Fi Denoni  ja Driver Sport Packi.

 

308 sw ohjaamo

 

Peugeot 308 SW on moderni, sulavalinjainen ja sporttinen. Sen tyylikkyys korostuu uuden keulan kromisessa etusäleikössäi ja ellipsin muotoisissa halogeenietuvaloissai. Runsaiden mittojensa ansiosta matkustamo on äärimmäisen tilava, monikäyttöinen ja muunneltava.

 

308 sw takaloosteri

 

Ja tältä näyttää viistoperäinen malli.

 308 5d

 

308 SW tekniset tiedot ja varustetasot

308 hinnat

Jätä yhteydenottopyyntö

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001